Einde huwelijk?

Malou dropt een bommetje in Married at First Sight: 'Ik voel het niet'

24 januari 2024 13:38 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het liefdesavontuur van Malou en Sarath gaat momenteel allesbehalve over rozen en de hoop dat dit goed komt lijkt verder weg dan ooit. Vooral omdat Malou in de zesde aflevering van Married at First Sight extra olie op het vuur gooit.

Let op: spoilers van aflevering 6!

Lees ook: Dit zijn echt alle koppels van Married at First Sight 2024 

Sarath en Malou

Waar Sarath al vanaf het eerste moment dolverliefd is op zijn kersverse vrouw, is dat andersom een heel ander verhaal. Al vanaf de huwelijksdag maakt Malou duidelijk dat ze eigenlijk geen aantrekkingskracht voelt, hoe aardig hij dan ook voor haar is.

In de zesde aflevering van Married at First Sight windt ze er dan ook geen doekjes om: "Ik heb niet helemaal het gevoel dat ik eerlijk tegen je ben. Niet volledig eerlijk", begint ze nog enigszins voorzichtig. "Ik voel het niet. Dat vuurtje gaat bij mij niet wakkeren. En als ik het nu niet voel, voel ik het ook niet na zoveel weken waarin wij elkaar nog gaan ontdekken."

Saraths emotie

Voor Sarath komen haar uitspraken als een donderslag bij heldere hemel. "Ja, dit vreet alle energie even bij mij weg. Ik kan niet meer zeggen dan dat ik het lief vind dat je eerlijk bent", reageert hij poeslief. "Maar dit moet bij mij wel even landen. Jij bent er misschien al langer mee bezig, maar het is alsof ik met alle snelheid uit die achtbaan geflikkerd wordt."

Twee uur daarvoor hadden ze immers nog een goed gesprek wat hem juist hoop gaf op een goede afloop. Die hoop wordt nu alleen bruut de grond ingeboord. "Dan weet ik ook dat ik de deur moet dichtmaken omdat er heel veel kou naar binnen komt", concludeert hij met de tranen in zijn ogen. "Oh, wat is dit moeilijk!"

Sarath in Married at First Sight 2024
Sarath in Married at First Sight 2024


Nu is de grote vraag: kan expert Anne Campagne nog voor een verandering zorgen? Dat zal de toekomst uitwijzen...

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over