Onthulling

Maria Tailor bevestigt deelname aan Special Forces VIPS 2024

12 januari 2024 09:01 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Videoland komt nog eind deze maand met een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS, waarin onder andere te zien zal zijn hoe Maria Tailor wordt uitgedaagd. Zij bevestigde haar deelname in reünie van The Real Housewives of Amsterdam.

De vraag is alleen hoe ze het ervan af gaat brengen.

Maria Tailor in Special Forces VIPS 2024

Vanaf 28 januari start er weer een gloednieuw seizoen van Special Forces VIPS op Videoland, waarin ditmaal 12 bekende Nederlanders worden uitgedaagd. Hoewel RTL momenteel nog hun lippen stijf op elkaar houdt over wie die bekende gezichten dan zijn, kregen de kijkers van The Real Housewives of Amsterdam donderdag een primeur. Maria Tailor is namelijk sowieso van de partij.

Ze vertelt erover: "Op de foto die je ziet, was ik half aan het sterven", zegt ze gelukkig achteraf lachend. "Dit was een enorme uitdaging, een nieuw programma waarin je eigenlijk een militaire training ondergaat. Het is echt helemaal buiten mijn comfort-zone, maar wel echt levensveranderend. Ik kan wel zeggen dat ik trots ben op mijn prestaties."

Maria Tailor in Special Forces VIPS
Maria Tailor in Special Forces VIPS

Locatie

De afgelopen seizoenen reisden de deelnemers van Special Forces VIPS af naar de bossen van Slovenië, maar Maria Tailor kreeg toch echt een ander ticket in handen. De opnames van het komende seizoen vonden eind vorig jaar plaats in Marokko, zo onthulde de zender al eerder. Met wie ze in het vliegtuig zat, zal vast binnen nu en twee weken bekend worden gemaakt.

Special Forces VIPS is vanaf 28 januari weer wekelijks op Videoland te zien.

Meer over