B&B vol verdriet

Marian van B&B Vol Liefde deelt droevig verhaal over huisvriend Eduardo

6 augustus 2023 10:55 | reality | Door Faye Heijnis

© Screenshot B&B Vol Liefde (RTL)
Marian heeft het in B&B Vol Liefde maar druk met haar mannen. Gelukkig wijkt huisvriend Eduardo niet van haar zijde tijdens het liefdesavontuur. De jongere man roept bij kijkers veel vragen op, die Marian nu beantwoordt.

Als Aran Bade de zogenoemde glamourgirl van dit seizoen B&B Vol Liefde in RTL Boulevard naar de halsband om Eduardo's nek vraagt, doet Marian een droevig verhaal uit de doeken. 

Eduardo in B&B Vol Liefde 

"Hij heeft zijn hond af moeten geven. En die hond was zijn alles", vertelt de 68-jarige B&B-uitbaatster. "Die waren onafscheidelijk. Uit respect had-ie die band om." Zeker een maand en toevallig dus ook tijdens de opnames van B&B Vol Liefde, legt Marian uit. 

Niet meer dan een huisvriend 

Olof, de eerste potentiële liefdespartner die de Portugese villa van Marian betrad, gaf in de eerste aflevering al aan Eduardo maar een 'stoorzender' te vinden. Wat moet-ie toch van Marian en zijn de twee nooit meer dan slechts vrienden geweest? Daar kan Marian glashelder over zijn: er speelt niets meer dan vriendschap tussen haar en de surfinstructeur, met wie ze onder meer geniet van dagjes strand. "Verder hebben wij echt geen relatie of zo, absoluut niet. Wij zijn echt alleen maar vrienden." Ze maakt wel duidelijk dat Eduardo single is en heel graag 'een leuk jong meisje' wil.

Meer over