Ongemakkelijk!

Marissa en Mike uit Married at First Sight: Match or Mistake blijken oude bekenden

6 oktober 2023 13:29 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland§
Met zo'n 17 miljoen mensen in Nederland zou je denken dat je geen bekende gezichten tegenkomt als je meedoet aan Married at First Sight: Match or Mistake. Maar, tegen alle verwachtingen in, lijkt niets minder waar. Na Ginger & Oliver blijken Marissa en Mike elkaar nu ook al te kennen.

Moet Marissa's partner Jack nu vrezen voor zijn huwelijk?

Lees ook: Alles over Married at First Sight: Match or Mistake 

Married at First Sight: Match or Mistake

In de zevende aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake is te zien hoe de makers, tot grote verrassing van velen, een zevende koppel introduceren, bestaande uit de 29-jarige Elanor en de eveneens 29-jarige Mike. De andere deelnemers zijn getuige van het huwelijk van dit nieuwe paar, wat meteen tot een nogal ongemakkelijk moment leidt. Het blijkt namelijk dat Mike geen vreemde is voor Marissa, die eerder dit seizoen in het huwelijksbootje stapte met Jack.

Zoenen

Het is zelfs een understatement om te zeggen dat Marissa Mike kent: de twee hebben immers al een heuse geschiedenis. "Ik zag hem naar beneden lopen en dacht: Huh, ik ken Mike. Ik heb een tijd geleden als covermodel gestaan op de boerinnenkalender en hij was covermodel van de boerenkalender. Dan zie je elkaar", legt ze uit. Daar is het echter niet bij gebleven. "Daarna hebben we nog een keer afgesproken. We hebben alleen gezoend, voor de rest is er niets gebeurd."

Of dit laatste zo blijft, is echter nog maar de vraag. Het Married at First Sight: Match or Mistake-seizoen is immers nog in volle gang. 

Benieuwd? Iedere dinsdag en woensdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake op Videoland.

Meer over