Leuk nieuws

Volgende MAFS-baby in aantocht: Bram en Patty verwachten tweede kindje

6 mei 2022 13:11 | reality | Door Judith Regeling

© YouTube still
Babynieuws voor Bram en Patty, bekend van het allereerste seizoen Married at First Sight. Het koppel verwacht namelijk hun tweede kindje. 

Bram onthulde dit zojuist via een cryptische boodschap op zijn Instagram.

Bram en Patty

In eerste instantie lijkt zijn nieuwe post gewoon een gezellige foto van hem en Patty te zijn op een terras ergens in de Belgische zon. Maar schijn bedriegt. Wie de bijgevoegde tekst namelijk ook leest, komt al gauw meer te weten. "Weer gezellig met z'n drieën op pad", schrijft hij erbij. "#Antwerpen #vakantie #zwanger". Een volger vraagt zich direct af: "Lees ik het goed?" en dat kan de aanstaande vader alleen maar bevestigen: "Jazeker!" 

Married at First Sight

Ondanks dat het slagingspercentage van Married at First Sight niet al te hoog ligt, behoren Bram en Patty samen met Chantal en Nikolai uit het tweede seizoen tot de successen van de show. De twee hadden elkaar namelijk nog nooit gezien en ontmoetten elkaar in 2015 pas voor het altaar. Uiteindelijk bleek dat een gouden zet en vieren ze dit jaar alweer hun 7-jarige huwelijk. Hun liefde werd op 13 augustus 2019 voor het eerst bekroond door de komst van dochtertje Puck. 

Meer over