Bijzondere wending

Married at First Sight: Match or Mistake-kijkers gaan los over Wendy: 'Onmogelijk'

5 oktober 2023 15:00 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De experts van Married at First Sight: Match or Mistake hopen altijd de beste matches te vormen, maar in het geval van Wendy en Jeroen lijkt dat niet bepaald gelukt. De twee zijn er helemaal klaar mee, tot verbazing van de kijkers.

Is de hoop nu officieel verloren?

Lees ook: Alles over Married at First Sight: Match or Mistake 

Married at First Sight: Match or Mistake

Als wij een koppel hadden moeten aanwijzen bij wie het al vanaf het begin niet over rozen ging, hadden we massaal gewezen naar Wendy en Jeroen. Ergens ontbrak er - net name vanuit Wendy - een aantrekkingskracht om het huwelijk te laten slagen. Soms kan dit later nog komen, maar in de zevende aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake is te zien hoe de situatie juist alleen maar verslechtert.

Wendy en Jeroen

Bij expert Marianne van der Gaag lucht Wendy dan ook haar hart. "Tussen Jeroen en mij is het een en ander voorgevallen waardoor het nu echt even niet goed gaat", legt ze uit. "We hebben gisteren dat gesprek gehad met Patrick. Daarin kwam naar voren dat ik iets meer voor mezelf moet opkomen. Dat heb ik gisteren twee keer geprobeerd en beide keren viel eigenlijk niet zo lekker bij Jeroen."

Ter illustratie noemt ze een situatie vlak na de groepsborrel waarbij de twee het hadden over hun eerste groepsuitje. "We praatten er even over. En later zien we elkaar weer in de lobby. Vervolgens vraagt hij opnieuw aan mij: hoe vond je het? Dus ik dacht, dit hebben we al besproken en ik heb eigenlijk geen zin om het opnieuw te bespreken", gaat ze verder. "Ik dacht: dit is een moment voor mij om aan te geven van nu even niet." 

Jeroens standpunt

Aan een verhaal zit echter altijd twee kanten, zo blijkt ook nu weer. Jeroen hoopt door het nog een keer te vragen oprecht te horen hoe zij alles had ervaren. Daar kwam alleen geen reactie op. "Ik geef haar de ruimte, maar op dit moment vind ik dat heel jammer. Want ik ben aan het zwemmen nu. Ik voel me daarin wel eenzaam en niet begrepen."

Het gesprek dat vervolgens volgt tussen de twee, is allesbehalve gezellig.


Reacties

Nu is de vraag: hoe denken de kijkers daarover? Uit de onderstaande tweets blijkt wel dat zij neigen naar Jeroens kant.

Iedere dinsdag en woensdag verschijnt er weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake op Videoland.

Meer over