Geen hork

Martijn uit B&B Vol Liefde over kritiek: 'Ineens heeft iedereen een mening over mij'

12 oktober 2023 13:16 | reality | Door Tessa Kok

© RTL
Martijn Bolhoeve was als B&B-eigenaar te zien in het laatste seizoen van B&B Vol Liefde. Vijf vrouwen vlogen naar Thailand om zijn hart te veroveren, maar dat is niet gelukt. Kijkers van het realityprogramma leverden regelmatig kritiek op de B&B-eigenaar, omdat ze hem onsympathiek en bot vonden.

In een interview met De Telegraaf reageert hij op die negatieve reacties. 

Reacties op zijn gedrag

In de uitzendingen van B&B Vol Liefde kwam Martijn soms nogal bot over. Het leek alsof hij maar weinig interesse toonde in de vrouwen die helemaal voor hem naar Thailand kwamen. ''Maar die Martijn van de tv, dat ben ik niet. Je krijgt maar een klein deel te zien'', zegt hij daar stellig over tegen de Telegraaf.

Ook reageert hij in het interview op René van der Gijp, die ook het een en ander over hem te zeggen had. ''Ik heb die René van der Gijp in Vandaag Inside ook dingen over mij horen zeggen. Dan denk ik: kom jij maar eens langs. Dan zullen we het gezellig maken en zie je echt wie Martijn is.''

Geen hork

Martijn vertelt in het interview dat het vervelend is dat iedereen nu een mening over hem heeft. ''Maar ze kennen je niet. De mensen die hier komen zien wel wie de echte Martijn is. Gewoon een lieve, zachtaardige jongen. Die best wel voor iedereen klaar staat. Ik bén niet de hork zoals ik in Nederland door sommigen ben afgeschilderd. Absoluut niet'', laat hij er verder nog over uit.

Gouden Televizier-Ring Gala

De B&B-eigenaar is vanuit Thailand naar Nederland gevlogen om vanavond het Gouden Televizier-ring Gala bij te wonen. B&B Vol Liefde maakt daar kans om de Gouden Televizier-Ring te winnen. Het realityprogramma gaat de strijd aan met de programma's De Oranjezomer en Oogappels. ''Heel leuk dat ik ben uitgenodigd voor de uitreiking. Het lijkt me geweldig als het programma wint'', aldus Martijn.

Het Gouden Televizier-Ring Gala zie je vanavond om 21:00 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over