Zonnige avonturen

Martine van Os geeft een update vanaf de Wij Zijn Er Bijna-camping

25 mei 2023 09:46 | reality | Door Judith Regeling

© MAX
Martine van Os liet zo'n twee weken geleden de studio's van Tijd voor MAX achter zich voor de opnames van het nieuwe seizoen van We Zijn Er Bijna!. Ze vindt het daarom hoog tijd voor een eerste update.

Zou ze heerlijk aan het genieten zijn van de stralende zon?

We Zijn Er Bijna!

Het concept van We Zijn Er Bijna! is simpel. De populaire show van Omroep MAX draait namelijk om de avonturen van een groep gepensioneerden die samen op reis gaan. De deelnemers zijn vaak in de leeftijdscategorie van 60 jaar en ouder en hebben dan ook uiteenlopende achtergronden en interesses. Aan MAX-coryvee Martine van Os de taak om als gids en gastvrouw te fungeren. Ze geeft informatie, tips en brengt de groep naar al hun geplande activiteiten.

Martine van Os

De opnames van het komende seizoen, dat ergens dit najaar te zien zal zijn, zijn momenteel in volle gang. Martine van Os geeft daarom speciaal alvast een tipje van de sluier weg. "Ik ben weer op de vertrouwde camping. We gaan dit jaar Corsica en Sardinië aandoen", vertelt ze vol enthousiasme. "We zijn nu onder de rook van Bastia op Corsica. Ik zit dus niet meer aan tafel naast jou, Sybrand."

Kleurrijke types

Toch heeft ze voor de gelegenheid een nieuwe 'Sybrand' gevonden: iemand die net als hij altijd keurig strak in pak is. "Kijk eens wie ik hier heb gevonden. Dit is Victor en jij hebt dit altijd aan op de camping. Of het nou dertig graden is, het maakt niet uit. Stropdas, vlinderdas en zo zijn er nog veel meer kleurrijke figuren. Maar daarover later meer."

Benieuwd hoe Victor er nu precies uitziet? Bekijk de video hieronder!

Het nieuwe seizoen van We Zijn Er Bijna! is waarschijnlijk dit najaar te zien bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over