Genieten!

Martine van Os onthult wanneer We Zijn Er Bijna! weer te zien is

22 mei 2024 12:14 | reality | Door Judith Regeling

© MAX
Martine van Os is inmiddels al bijna twee weken niet meer te zien bij Tijd voor MAX, maar dat heeft een reden: ze zit namelijk vol in de opnames van We Zijn Er Bijna!. Speciaal voor alle fans onthult ze nu wanneer de reeks weer te zien is.

Eén ding is zeker: het nieuwe seizoen wordt weer als vanouds.

Martine van Os 

Ieder jaar stellen de vaste kijkers van Tijd voor MAX eind mei en begin juni weer dezelfde vraag: waar is Martine van Os? Het antwoord op die vraag is inmiddels duidelijk: ergens in Europa voor de opnames van haar realityprogramma We Zijn Er Bijna!, waarin ze Nederlandse toeristen volgt die in groepsverband allerlei hoogtepunten beleven.

Ook dit jaar is dat weer het geval. Martine laat zojuist via Instagram weten dat ze nu samen met de groep net onderweg is van Spanje naar Portugal. Om daar te komen, heeft ze een 'lift' gehad van deelnemer Berend. "Het is hier prachtig. Berend reist alleen. Hij heeft zijn hele leven keihard gewerkt om dit allemaal te kunnen doen. En hij is maar liefst acht maanden per jaar op stap", licht ze alvast een tipje van de sluier op. "Berend is heel aardig en heeft er ontzettend veel zin in."

Wanneer is We Zijn Er Bijna! weer te zien?

Het duurt alleen nog wel even voordat we kunnen zien wat ze in zowel Spanje als Portugal hebben beleefd. De afleveringen van We Zijn Er Bijna! zijn namelijk pas vanaf 3 september wekelijks te volgen bij MAX op NPO1.

Beluister hieronder de complete video!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)

Meer over