Komt niet aan bod

Massa Is Kassa laat mishandeling Nicol links liggen

13 september 2022 19:49 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
De makers van realityserie Massa is kassa nemen het niet zo nauw met de werkelijkheid: in de serie gaat met geen woord gerept worden over het geweldsincident tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol. 

Bij RTL Boulevard reageerde Peter Gillis voor het eerst op camera op de situatie die ontstond toen aan het licht kwam dat hij eind mei zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld. 

'Alles is waar'

Voor Peter en Nicol hoefde het incident geen juridische gevolgen te hebben, maar het Openbaar Ministerie meent dat het belletje dat Kremers met de hulpdiensten pleegde en foto's van haar verwondingen voldoende reden zijn om tot vervolging over te gaan. Nicol moet ook onder ede getuigen, maar Gillis heeft alle vertrouwen in de goede afloop. Met zijn gebruikelijke laconieke voorkomen verklaarde hij dat "alles waar is", behalve dat hij en Nicol uit elkaar zouden zijn.

Geen aandacht

Verder kon Boulevard melden dat de mishandeling en de juridische gevolgen niet te zien zullen zijn in de realityserie die SBS iedere dinsdag rond de familie Gillis uitzendt. Wat dan wel aan bod komt? Nicols moeder die haar dochter met alle geweld een kopje tomatensoep met ballen wil laten eten. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Meer over