Geen goed nieuws...

Maurice en Dennis geven relatie update na einde MAFS

12 mei 2022 08:53 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Maurice en Dennis sloten Married at first sight positief af: het stel besloot in de finale elkaar beter te willen leren kennen en daar hoorde zelfs een ring bij. Maar beide mannen schitterden door afwezigheid tijdens de nazit bij Beau.

In een video op de site van RTL onthullen de mannen samen op de bank hoe het na de opnames verder ging met hun ontluikende liefde. 

Arjan & Maurice

Dat leek al meer op het gedroomde happy end dat Maurice voor ogen had toen hij aan Married at first sight begon. Hij werd gekoppeld aan bloemist Arjan die al na anderhalve dag aangaf de match niet te voelen. Nadat Arjan de handdoek in de ring gooide ging Maurice daten met drie andere mannen. Hij bleek direct een klik te hebben met Dennis en samen vervolgden ze het liefdesexperiment. 

Geen verliefdheid

Ze blikken terug op een leuke, gezellige tijd maar Dennis merkte dat de verliefdheid uit bleef. Dit was een bittere pil voor Maurice die zeker gevoelens begon te ontwikkelen en Dennis al wel als 'zijn man' zag. Een ander pijnpunt is dat Dennis uit zichzelf weinig behoefte had aan fysiek contact met Maurice. Al met al genoeg redenen om, hoe pijnlijk ook, de relatie te verbreken.Inmiddels gaan de mannen als vrienden verder, Maurice laat aan Superguide weten nog geen nieuwe man te hebben.

Meer over