'En nu champagne!'

Zien: Trouwfoto's Maxime en Leroy

30 juli 2022 19:11 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een mooie dag voor een bruiloft: in het bijzijn van vrienden, familie en cameraploegen van minstens drie tv-programma's zijn Maxime Meiland en Leroy Molkenboer man en vrouw geworden.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de grote dag van Leroy en Maxime uitsluitend vastgelegd zou worden voor Chateau Meiland, maar zowel RTL Boulevard als Shownieuws wisten te regelen dat ze op afstand ook de ceremonie mochten filmen. 

Emotioneel

Aran Bade mocht als eerste bij RTL Boulevard vertellen over de huwelijksvoltrekking die plaatsvond op de buitenplaats van kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Niet geheel verrassend was Bade vol lof over de dag, de aankleding en het festijn. 

Book of Love

Eerder was al bekend dat Maxime door haar moeder Erica naar het altaar begeleid zou worden. RTL Boulevard kon melden dat dit gebeurde op het liedje Book of love. Een andere primeur: vader Martien en zus Montana gestrikt waren als getuigen van de bruid. Dochtertje Claire mocht de ringen overhandigen terwijl jongste spruit Vivé wegens een huilbui het jawoord missen. 

Klassieke jurk

Na afloop poseerde het kersverse echtpaar foto's. Maxime straalde in haar klassieke witte bruidsjurk met fijne details en Leroy droeg een zomers, licht en stijlvol maatpak. Opgelucht liet Maxime weten de dag waanzinnig te hebben gevonden en dat het nu tijd was voor champagne. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Van een huwelijk komt een huwelijk: bij aankomst verklapte Montana's vriend Dirk (foto, rechts) dat het zeker niet ondenkbaar is dat hij binnenkort mogelijk ook op een knie gaat voor Montana. Zijn vader (foto, links) liet weten zeker open te staan voor dat idee.

RTL Boulevard
RTL Boulevard

Tijdens de huwelijksvoltrekking bleek dat de volledige naam van de bruidegom 'Leroy Randy Molkenboer' is en dat Maxime zielsveel van hem houdt, zelfs al is hij best ongeduldig.

RTL Boulevard
RTL Boulevard

Ondertussen hield Martien het op de eerste rij uiteraard niet droog. 

RTL Boulevard
RTL Boulevard

En het bleef nog lang onrustig in Oegstgeest.

RTL Boulevard
RTL Boulevard

Meer over