Hoe gaat het nu met ze?

Meer Dan Verwacht-moeder Tatiana over haar deelname: ‘Vond het heel spannend’

9 februari 2024 11:40 | reality | Door Esther Hut

© EO

Wekenlang genoten miljoenen kijkers van het wel en wee van gezinnen met een drieling in het EO-programma Meer Dan Verwacht. Ook voor de gezinnen heeft het programma impact gehad. Tatiana Fokker vertelt hoe het nu met haar en haar dochters gaat.

Ze is nog steeds positief al altijd. 

Meer Dan Verwacht

Dat een leven met een baby aanpoten is, is voor veel mensen bekend. Maar je leven wordt pas echt op z’n kop gezet met een drieling. Dat hebben we vorige maand allemaal kunnen zien in Meer Dan Verwacht. Waar veel kijkers al vlekken in hun nek krijgen bij de gedachte van een drieling, is Tatiana steeds de rust zelve bij haar drie dochters Hope, Faith en Charity.

Toch bekroop de angst haar wel een beetje voor de opnames begonnen. “Heel spannend,” antwoordt Tatiana op de vraag van de EO hoe ze haar deelname ervaren heeft. “Ik wist het al lang van tevoren, toen mijn dochters pas net geboren waren. Toen het dichterbij kwam, werd ik steeds zenuwachtiger. Maar ik was ook wel benieuwd: zou ik mezelf erin herkennen? Kom ik op anderen over zoals ik écht ben? Toen ik de eerste aflevering zag, dacht ik: ja, dit ben ik.”

Herkend op straat

Tatiana laat daarnaast weten dat haar deelname niet alleen voor veel positieve reacties heeft gezorgd, maar dat ze ook nog even moest wennen dat ze nu herkend wordt op straat. “Het is vrij bizar. Ik ging even naar de markt, zonder erover na te denken dat ik op tv ben geweest. Maar mensen stonden gewoon naar me te zwaaien.”

‘Schiet al vol bij het idee’

Alles gaat gelukkig nog steeds goed met haar dochters en Tatiana laat weten enorm van ze te genieten, maar er is één ding waar ze enorm tegenop ziet in de toekomst. “Als ik eraan denk dat ik mijn meiden ooit niet meer iedere dag om me heen heb. Als ze de deur uit gaan om ergens te spelen. Of als ik moet vragen wanneer ze eindelijk weer eens een keer thuiskomen. Ik schiet nu al vol bij het idee. Mijn leven draait nu helemaal om hen.”

Meer Dan Verwacht is nog steeds terug te zien via NPO Start en NPO Plus.

Meer over