Nieuwe realityshow op SBS6

Melanie uit De Bondgenoten: "Ik blijf tot ik die ton win"

22 oktober 2023 20:52 | reality | Door Irma Tomas

© William Rutten
Melanie (23) uit Capelle aan den IJssel is een van de jongste deelnemers in de nieuwe realityshow op SBS6, De Bondgenoten. Als ze een van de hoofdprijzen van 100.000 euro wint, wil ze alles in haar muziekcarrière steken. Wij spraken haar.

Waarom wil je meedoen?
“Ik ben competitief en ik hou van de adrenaline die een spel me geeft. En dan kun je ook nog een ton winnen! Ik maak muziek, dus als ik het geld win, ga ik alles in m’n carrière pompen. En ik wil mezelf graag uitdagen en tegenkomen. Ik ben iemand die veel rekening houdt met anderen en ik hoop in het huis te leren om mezelf op de eerste plek te zetten. Maar dat gaat lukken. Ik ben heel aardig, maar als het nodig is, word ik pittig.”

Wat laat je thuis achter?
“M’n vader, moeder, m’n omaatje en m’n vriendinnen. Dat vind ik wel lastig hoor, ik heb dan ook wel een traan gelaten. Maar als ik terugkom geef ik ze een extra dikke knuffel.”

Hoelang ben je bereid in het huis te blijven?
“Lang. Ik wil blijven tot ik die ton win. Ik heb nu al iedereen van wie ik afscheid nam een fijne kerst, oud & nieuw en pasen gewenst. Al lijkt bijvoorbeeld een jaar me wel heel erg lang.”

Lees ook het interview met De Bondgenoten-presentator Jan Versteegh

Wat voor type ben je?
“Ik ben open en vrolijk en vrij sociaal, dus ik maak makkelijk een kletspraatje met mensen. Maar ik heb ook soms de tijd nodig om mezelf op te laden om nieuwe energie op te doen. Dat wordt dan maar op de wc zitten of zo want privacy heb je natuurlijk niet in het huis.”

Wat vind je ervan dat je straks op televisie bent en iedereen je ziet?
“Ik vind het alleen maar heel leuk dat andere mensen me nu ook leren kennen. Misschien ben ik wel inspirerend voor mensen thuis. Ik heb een turbulente jeugd gehad en daarom ben ik ook muziek gaan maken. Ik wil mensen laten weten dat je altijd kan worden wie je graag wil zijn, je hebt het zelf in de hand.”

Vanaf 23 oktober is De Bondgenoten elke werkdag om 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over