Bijzondere onthulling

Merel uit De Bachelor openhartig: 'Thomas en ik hebben geen relatie'

20 mei 2022 15:56 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Na weken vol romantische dates in De Bachelor kwam begin mei het hoge woord eruit: Thomas van der Vlugt en 'zijn' Merel zijn nog samen. Althans, ze zijn nog altijd smoorverliefd. Er blijkt echter geen sprake van 'een relatie'.

Dit geeft Merel nu zelf toe in een interview met &C.

De Bachelor

Sinds haar deelname aan De Bachelor heeft ze niet alleen wat extra volgers, maar ook een geheel nieuwe liefde in haar leven. Iets wat ze lange tijd geheim heeft gehouden. "Het gaf niet per se een druk, maar je staat wel constant aan", blikt ze nu terug. "Je moet overal op letten. Maar het zorgt er ook voor dat je communicatie heel goed moet zijn. We moesten wel met elkaar bespreken, want je kunt er met niemand over praten."

Thomas van der Vlugt

Toch was ze niet bang dat ze iets zou verklappen. "Op een gegeven moment stuurden vriendinnen wel iets door over dat ik betrapt zou zijn omdat ik de naam Thomas met een hartje in mijn telefoon zou hebben staan en we dus een relatie zouden hebben, maar dat klopte helemaal niet", vertelt ze. "Thomas stond als James in mijn telefoon. Dus toen zei ik: ten eerste zou ik niet zo dom zijn, en ten tweede hebben we helemaal geen relatie. Dat loog ik ook niet, want we hebben geen relatie.' 

Exclusief daten

Mannen die haar nu snel een berichtje willen sturen, komen echter bedrogen uit. "We zijn wel exclusief aan het daten natuurlijk, maar we zijn zo lang alleen maar met z'n tweeën geweest. Eerst in Mexico en daarna in het geheim in Nederland. Dat is niet vergelijkbaar met het echte leven", aldus Merel. "Vandaar dat we hebben besloten het rustig op te willen bouwen. Hij heeft mijn familie ook nog niet ontmoet, dat wil ik dan goed en gezellig doen en niet met haast erachter. Mijn vriendinnen zitten wel aan te dringen op een ontmoeting, dus daar moet hij zich wel klaar voor gaan maken."

Maar relatie of niet; ze hebben het nog wel altijd heel gezellig. 

Meer over