Interessant...

Michella Kox licht nu al tipje van de sluier op over Echte Meisjes in de Jungle 2024

28 november 2023 14:46 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Hoewel er nog weinig details bekend zijn over het nieuwe seizoen Echte Meisjes in de Jungle bekend zijn, kan deelneemster Michella Kox het toch niet laten. Zij licht op haar Instagram alvast een tipje van de sluier op.

En heel gezellig belooft het niet te worden...

Echte Meisjes in de Jungle

De opnames van Echte Meisjes in de Jungle zijn al even achter de rug. Wanneer we precies kunnen kijken hoe realitysterren en influencers als Kelly van der Veer, Famke Louise, Jacomien Zoer (Urk!) en Imen Dirie (Love Island) proberen te overleven ergens in de middle of nowhere, is echter niet bekend. Toch kan Michella Kox, die ook dit jaar met Louissa Janssen aanwezig is, het niet laten om alvast wat te verklappen.

Al is het dan met pijn en moeite. "Waarom ik eigenlijk niets plaats over de jungle, is omdat het oprecht hel was. Mijn herinneringen zijn niet leuk", schrijft ze op haar Instagram. "Ik heb denk ik in tijden niet zoveel gehuild als in die ellendige jungle.

Famke Louise

Volgens Michella Kox is daar een duidelijke reden voor: Famke Louise. "Ik heb mij oprecht vergist in mensen, want ik vond Famke altijd een lief en bijzonder meisje. Ze heeft er daar voor gezorgd dat mijn leven een hel werd", aldus Michella. "Janice trok haar bek open en stak het niet onder stoelen of banken wat ze van me vond, terwijl mevrouw Meijer (de echte naam van Famke Louise, red) aan haar carrière dacht en het heel slim speelde. De grootste slang van Suriname heb ik persoonlijk mogen ontmoeten." Dat belooft wat... 

Wanneer Echte Meisjes in de Jungle op Videoland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Meer over