Ciao ciao

Miljuschka haalt uit naar MAFS-Martijn: 'Engnek'

3 maart 2023 14:16 | reality | Door Faye Heijnis

© Screenshot RTL Boulevard (RTL)
Martijn Prins wordt druk nabesproken door kijkers van Married at First Sight. Ook in RTL Boulevard, waarin vooral Miljuschka Witzenhausen zich fel uitlaat over de deelnemer. En dan onthult Bridget Maasland dat hij haar privéberichtjes stuurt...

Woensdagavond was op RTL 4 te zien hoe Martijn zijn opwachting maakte bij het koppelsweekend in MAFS. Dat zorgde voor een gespannen sfeer, maar wellicht ook de start van iets nieuws. "Ze hadden het om moeten draaien: ze hadden Paula aan mij moeten koppelen en Nicole aan Remco", zei Martijn nota bene zelf. Maar in RTL Boulevard maakt hij donderdagavond duidelijk dat er tussen hen niks gaat opbloeien. Martijn onthult wel een andere nieuwe vrouw in zijn leven te hebben: "Ik ben heel leuk aan het daten. Het mag nog geen naam hebben tot de volgende stap, maar de eerste stapjes zijn gezet en daar geniet ik enorm van." 

Miljuschka vs MAFS Martijn

Als reporter Aran Bade naar Nicole vraagt, wordt er ingegrepen: niet te veel over Nicole praten. Na het interview valt het even stil in de studio van RTL Boulevard. Het wordt al snel duidelijk dat Aran team Nicole is en Bridget en Miljuschka niks van Martijn moeten hebben. Miljuschka denkt dat Martijn 'geschrokken is van zichzelf'. "Ik vind hem een beetje two faced, een engnek, ik ben blij dat ik niet bij dat altaar stond." Martijn deelt het fragment waarin Miljuschka hem fileert vandaag in zijn Instagram Stories, waarin hij specifiek zelf het woord 'engnek' uitlicht. 

Bridget Maasland krijgt dm's van Martijn

"We hebben daarnaast natuurlijk ook nog dingen met hem meegemaakt", vult Bridget, die eerder ook kritiek op Martijn uit, aan. "Afzeggen, dm'etjes sturen, toch weer mee willen doen. Ik heb ook dm'etjes naar aanleiding van de vorige uitspraken hier ontvangen. Die heb ik ook weer ingetrokken." 

 

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken via Videoland. 

Meer over