Einde Casa Amor

Moment van de waarheid voor Islanders

31 juli 2022 10:53 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Het was een spannende aflevering gisteravond voor de kijkers van Love Island. Casa Amor en de Villa gooiden eerst nog hun lenigheid in de strijd met een yoga-sessie waarna het duidelijk werd dat er gekozen moest worden. Namen de mannen een vrouw mee vanaf Casa Amor? En hielden de vrouwen in de Villa een man die voor hen kwam in de Villa? Een vervelende cliffhanger houdt ons nog even in spanning.

Spoileralert!

En het mooie is, we moeten nog een extra dag wachten. In de aflevering van gisteren zie je dat Lennert alleen terugkomt en Fé nog niet met 1 haar op haar hoofd heeft overwogen om een andere man te kiezen. Tot zover weinig spannends dus. 

Pijnlijk

Dat is anders voor Mara. Zij kiest ervoor om trouw te blijven aan Marvin. Al vlogen de liefdesvonken bij dit stel nog niet echt in het rond, blijkbaar had Mara er nog wel vertrouwen in. Maar helaas voor haar zit dit bij Marvin anders. Hij neemt Lio mee vanuit Casa Amor naar de Villa.

Het grote moment

En dan toch het moment waar iedereen wel benieuwd naar is. Merijn had een klik met Imen, maar kwam tot de conclusie dat hij Sunita wel heel erg miste. Sunita daarentegen had een heel ander gevoel en vond een connectie met andere mannen in de Villa. Uiteindelijk kiest zij voor Mert. Maar wat doet Merijn? Neemt hij Imen toch mee? Als je naar de hoofden kijkt van Marvin en Lennert zou je denken van niet... Maar wie weet? Wij nog niet want dat was het moment dat de stem van Sander Lantinga ons vertelt dat de aflevering ten einde is.

Wordt vervolgd

En dan zitten ook Jotti en Amandine nog op de bank. Jotti die amper van Cas af kan blijven. Zou Yousri iemand meenemen uit Casa? En kiest Jules voor Lisa of gaat hij terug naar Amandine. Dat zien we pas morgenavond.

Nieuwe afleveringen van Love Island zijn van maandag tot en met zaterdag te zien op Videoland vanaf 20.00 uur.

Meer over