Binnenkort te zien

Monica Geuze en Kaj Gorgels onthullen startdatum van Videoland-serie Geuze & Gorgels

18 juli 2023 09:23 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn er klaar voor om wederom als duo Videoland te bestormen. De twee onthullen zojuist wanneer hun nieuwe reeks te zien is.

Pak je agenda er dus maar snel bij. 

Lees ook: Deze koppels doorstonden ooit Temptation Island (en zijn anno 2023 nog bij elkaar) 

Geuze & Gorgels

In de aankomende Videoland-serie Geuze & Gorgels: Geen Controle gaan Monica Geuze en Kaj Gorgels in een podcastbus op avontuur. Waar ze aflevering na aflevering terechtkomen, is aan het begin van iedere aflevering zelfs voor hen de vraag. "We hebben de controle volledig uit handen gegeven en onze luisteraars van de podcast mochten bepalen waar we heen gingen", aldus Monica in de aankondiging.

Die luisteraars lieten zich dat geen tweede keer zeggen, zo blijkt wel uit hun onthullingen. De twee laten weten een ware roadtrip te hebben gemaakt door heel Europa, waarbij ze onder meer een pornofilmpje hebben geregisseerd en hebben overnacht op een camping in Leipzig. Dat laatste noemt Monica 'het dieptepunt' van de hele reis.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Ben je nu benieuwd waarom dit in haar ogen zo vreselijk was? Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf woensdag 9 augustus exclusief te zien bij Videoland.

Meer over