Tablet of Terror

MTV stelt de acht Originals voor van Ex On The Beach: Double Dutch 2023

12 april 2023 16:44 | reality | Door Judith Regeling

© MTV
Komende maand gaat er op zowel MTV als Videoland weer een gloednieuw seizoen van start van Ex On The Beach: Double Dutch. Daarom zijn zojuist de acht Originals onthuld.

Zij mogen zich opmaken voor heel wat romantiek, drama... en exen! 

Ex On The Beach: Double Dutch 2023

Voor het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch is het MTV weer gelukt om acht singles uit hun hoge hoed te toveren die zich op mogen maken voor wel een heel bijzonder avontuur. Terwijl de vrijgezelle mannen en vrouwen in eerste instantie even mogen genieten van de zon, elkaar en veel drank, zullen ze op den duur verrast worden door de komst van diverse exen.

De deelnemers

Je moet het dus maar willen: je vakantie doorbrengen met een ex, maar zowel de vier mannelijke originals Joey (25), Jonna (28), Dylan (22) en Marc Junior (21) als de vrouwelijke vrijgezellen Giorgina (20), Michelle, Janey (20) en Ellen (19) wisten van tevoren waar ze aan begonnen. Nu is het afwachten of ze er ook daadwerkelijk klaar voor zijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)

Tablet of Terror

De altijd gevreesde Tablet of Terror zal ook dit seizoen namelijk weer meedogenloos zijn. "De Tablet of Terror heeft dit jaar extra zijn best gedaan om de meest gevoelige, wraakzuchtige en heetste exen te vinden om de vakantie van de singles goed te verzieken", zo luidt de aankondiging van MTV alvast. "Wie weet het hoofd koel te houden en wie zal gillend wegrennen wanneer een ex op het strand verschijnt?

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 14 mei elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV. De nieuwe aflevering volgt vanaf dat moment elke dinsdag op Videoland.

Meer over