Herinneringen ophalen

Nieuw B&B Vol Liefde-seizoen start met een Hoe Is Het Nu Met-aflevering

25 mei 2023 11:06 | reality | Door Judith Regeling

© RTL Nederland
Het derde seizoen van B&B Vol Liefde begint misschien pas op maandag 10 juli, maar op vrijdag 7 juli is het ook al opletten geblazen. Het populaire realityprogramma van RTL komt dan al met een Hoe Is Het Nu Met-aflevering.

Art Rooijakkers is daarin wel van de partij. Dit in tegenstelling tot het reguliere seizoen. 

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 

B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?

In deze bijzondere special van B&B Vol Liefde maakt Art Rooijakkers een trip door Europa om diverse deelnemers uit de afgelopen twee seizoenen op een bezoekje te trakteren. Zo gaat hij langs bij de onlangs bevallen Debbie, de veelbesproken Richard en vraagt hij zich af of de B&B van Hans al is verkocht.

Romantiek

Aan romantiek echter ook geen gebrek. De kijkers van het tweede seizoen weten vast nog wel dat Cupido zowel raak schoot bij Martijn en Fenna, Astrid en Harmjan en Hans en Petra. Art brengt daarom sowieso een bezoekje aan Astrid en Harmjan die momenteel druk bezig zijn om hun bruiloft te plannen. "Gisteren hebben we nog het menu doorgesproken", vertelde Harmjan dan ook onlangs aan de pers. "Morgen nog een gesprek op een van de locaties en dan is het plaatje rond." Wie weet lichten ze in deze special echt een tipje van de sluier op. 

B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met? is op vrijdag 7 juli om 20:30 uur te zien bij RTL4. Het derde seizoen van de zomerhit is vanaf maandag 10 juli elke werkdag om 20:30 uur te zien op diezelfde zender.

Meer over