Met Monica & Valerio

Alles wat we weten over het nieuwe realityprogramma Power Couple

14 juni 2024 10:33 | reality | Door Judith Regeling

© William Rutten
Videoland werkt momenteel hard aan de opnames van het programma Power Couple, dat gepresenteerd zal worden door Monica Geuze. In dit artikel blikken we alvast vooruit.

Het belooft weer heerlijk juicy te worden.

Power Couple

Van De Bachelor, Love Island tot Temptation Island, als er iemand een ervaringsdeskundige is op het gebied van reality- en datingprogramma's is het Monica Geuze wel. Zeer binnenkort mag ze die ervaring weer inzetten, want zij staat namelijk aan het roer van Power Couple. In dit aankomende programma strijden bekende koppels met en tegen elkaar door middel van uitdagende challenges, zo lichtte een woordvoerder van de zender eerder al een tipje van de sluier op.

Toch staat presentatrice Monica Geuze er tijdens de opnames niet helemaal alleen voor. Ze zal worden bijgestaan door Valerio Zeno. Dit blijkt uit uitgelekte beelden van de opnames van het Instagram-account @huizen_in_beeld. 

Lees ook: Valerio Zeno vormt met dít bekende gezicht een nieuw presentatieduo 

Wie doen er mee aan Power Couple?

Hoewel RTL momenteel nog zijn lippen stijf op elkaar houdt als het gaat om de deelnemers en de releasedatum, staan op diezelfde beelden ook al wat kandidaten, zoals Temptation Island-koppel Annebel Visscher en René Spoelstra.

Volgens de geruchten zullen zij het opnemen tegen Love Island-ster Naomi & haar partner Quentin (bekend van Ex on the Beach), realityster Laura Ponticorvo & Ryan Rijger, en Echte Meisjes in de Jungle-deelneemster Vonneke Bonneke en haar vriend Davinio. Of deze namen echter kloppen, zal binnenkort worden onthuld.

Wanneer Power Couple te zien zal zijn, is nog niet bekend. 

Meer over