Mét twist

Nieuw seizoen Married at First Sight op komst

7 juli 2023 18:00 | reality | Door Tessa Kok

© RTL
Goed nieuws voor de liefhebbers van het realityprogramma Married at First Sight, want er is een nieuw seizoen in de maak! Dat heeft één van de experts uit het RTL-programma, Eveline Stallaart, onthuld in Realitea.

Seizoen 9

Eveline en de rest van het team van Married at First Sight zijn momenteel druk bezig met 'het voorwerk', vertelt ze in Realitea, de online realitytalkshow van RTL Boulevard. ''Het duurt nog wel even voordat het nieuwe seizoen te zien is, maar we zijn het nu aan het maken'', laat de seksuoloog erover uit. ''We merken dat er meer aanmeldingen zijn dan ooit. Het programma blijft groeien in kijkers en in aanmeldingen. Dat is echt hartstikke fijn, want dan kunnen wij weer beter matchen. Want hoe meer keuze hoe betere matches we kunnen maken'', aldus Eveline.

Twist

Eveline licht alvast een tipje van de sluier op over het negende seizoen van het hitprogramma. Er blijkt namelijk een nieuwe twist aan te komen:''Married zou Married niet zijn als het niet weer iets spannends en ludieks zou hebben. Het is natuurlijk afwachten omdat we het nog aan het maken zijn, maar er zijn allemaal leuke plannen, om een leuke twist te geven zodat het weer wat nieuws heeft. Vooral voor de kijker, zodat het nóg leuker is om te weten hoe iemand in elkaar zit. Daar willen we nog meer de kijker in meenemen.''

Hieronder is het interview van Realitea met seksuoloog Eveline Stallaart te zien. 

Verwacht wordt dat het nieuwe seizoen van MAFS begin volgend jaar op de buis verschijnt.

Meer over