Hatseflats!

Massa Is Kassa sneller terug met een nieuw seizoen dan verwacht

14 juli 2022 15:37 | reality | Door Janine van Rooden

© Talpa/Friso Keuris

Afgelopen maandag was de laatste aflevering van het zevende Massa Is Kassa-seizoen te zien. Voor fans van de familie Gillis is er nu goed nieuws: Peter en consorten keren sneller dan verwacht weer terug op de buis. 

Dat laat SBS6 donderdag weten door middel van een videoboodschap van niemand minder dan vakantieparkmagnaat Peter Gillis zelf.

Hatseflats!

De realityster kondigt het nieuwe seizoen in stijl aan terwijl hij voor zijn riante villa op een motor zit. "We zijn er weer met een nieuw seizoen vanaf 6 september! Wel op de dinsdagavond, maar lekker genieten."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Nicol Kremers

Dat Massa Is Kassa nu op de dinsdag wordt uitgezonden zal wel even slikken zijn voor Peters vriendin Nicol. Zij had namelijk bij de onderhandelingen van het afgelopen seizoen met de zender afgesproken dat de serie terug zou gaan naar de maandagavond. Dat tijdslot werd eerder namelijk 'ingepikt' door De Meilandjes met Chateau Bijstand.

Lees ook: Peter Gillis viert mijlpaal: 'De kilo's vliegen eraf'

Massa Is Kassa

In Massa Is Kassa wordt het wel en wee van Peter en zijn familie gevolgd bij al hun persoonlijke perikelen, terwijl ze ondertussen hun vakantieparken draaiende proberen te houden. Inmiddels is de serie al - bijna - acht seizoenen met succes te zien bij SBS6

Meer over