Yes!

Nieuw seizoen van De Roelvinkjes op komst

20 maart 2024 17:45 | reality | Door Tessa Kok

© RTL
Leuk nieuws voor de fans van De Roelvinkjes, want er komt een gloednieuw seizoen van hun realityserie aan! Dat heeft Videoland woensdag bevestigd.

Nieuwe reeks

Dries Roelvink licht alvast een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. Zo vertelt hij aan De Telegraaf dat Dave zijn spirituele kant zal laten zien in de nieuwe reeks. ''Hij is met een zoektocht bezig om het plezier in zijn leven te houden zonder alcohol en drugs. Dat zoekt hij bijvoorbeeld in het mediteren.”

Dave hoopt ook zijn vader enthousiast te maken over zijn nieuwe levensstijl. ''Dat kan wel lachen worden. Ik wil het zeker een kans geven'', aldus Dries in gesprek met De Telegraaf. Dries verklapt ook dat er in het nieuwe seizoen meer te zien zal zijn over zijn grootse muzikale plannen.

Dave Roelvink

Het vorige seizoen van De Roelvinkjes eindigde met een aangrijpende gebeurtenis: Dave vertrok naar Zuid-Afrika om te werken aan zijn verslavingsproblemen. Deze week kwam de realityster opnieuw in de schijnwerpers nadat Yvonne Coldeweijer beweerde dat hij een terugval heeft gehad. Om het tegendeel te bewijzen, onderging Dave zowel een bloed- als een urinetest.

Opnames in volle gang

De opnames van het nieuwe seizoen zijn inmiddels in volle gang. Dat vertelt Dave in een video op het Instagram account van Videoland: ''Ja jongens, De Roelvinkjes komen ijzersterk terug. En met deze twee jongens nooit een saai moment'', zegt Dries in de video. ''We zitten midden in de opnames. We gaan weer een paar gezellige en leuke afleveringen voor jullie maken'', voegt Dave daaraan toe.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

De reeks belooft dus weer een hoop nieuwe avonturen van Dries, Dave en Donny Roelvink. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes te streamen is bij Videoland. Wordt vervolgd!

Meer over