Een Tuin Vol

Nieuwe inkomstenbron voor de familie Jelies uit Een Huis Vol Emigreert

26 februari 2024 12:49 | reality | Door Marjolein Vos

© KRO-NCRV
In Een Huis Vol Emigreert zien kijkers wekelijks hoe twee families (familie Jelies en familie Kraan) toe leven naar hun emigratie. Met de aflevering begint vader Johan Jelies meer te glunderen en zo vertelt hij vol trots nu over hun nieuwe inkomstenbron.

Dat vertelde hij aan RTL Boulevard.

Bomen

In de laatste aflevering waarin Janneke en Johan tekenden voor het huis en met de drie oudste dochters het huis bezochten, zagen we al dat het een groot stuk land heeft. De aflevering ervoor werd al duidelijk dat hier een hoop olijfbomen stonden.

Olijfolie

"Het emotionele is belangrijker voor ons dan het materialistische”, aldus Johan. Maar met negen kinderen moet er toch ook wat geld binnengehaald worden. "We hebben een nieuwe uitdaging. We hebben van onze olijfbomen nu alles laten bottelen en daar gaan we dus olijfolie van maken! Dat wordt een heel ding", aldus een glunderende Johan. "Die olijfolie gaat overal op. Tosti's: het maakt me niet uit!"

Uitstapje

Een kort bezoekje aan Nederland was prima, maar permanent komt de familie voorlopig niet terug. "In Nederland was een weekje ook fijn, maar ik was blij dat ik hier weer was! Het is hier 24 graden."

Meer over