Schiet Cupido nu raak?

Nieuwe Love Island-single blijkt oude vlam van Wesley Sneijder

14 juli 2022 09:22 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
De Love Island-villa is sinds gisteravond weer een nieuwe inwoner rijker! De 27-jarige bombshell Jotti Verbruggen hoopt namelijk op het zonnige Gran Canaria de liefde te vinden. Iets wat ze blijkbaar niet vond bij Wesley Sneijder.

Het is pas een paar maanden geleden dat ze met de oud-profvoetballer werd gespot.

Lees ook: Love Island-deelnemer Gideon openhartig over zijn vitiligo 

Love Island

Terwijl de twaalf eerder aangekondigde Islanders gisteravond genoten van een heerlijk feestje, werden ze opgeschrikt door de komst van Jotti. Deze nieuwe bombshell werkt al langere tijd als model, is 27 jaar, woont in het Belgische Oud-Turnhout en komt natuurlijk naar het eiland voor de liefde én een goed feestje. "Mijn vrienden noemen me ook wel Shotti, omdat ik hou van uitgaan en tequila", zo vertelde ze alvast.

Jotti Verbruggen

Toch heeft ze vooral haar pijlen gericht op de mannen. Ze weet ook precies wat ze zoekt. "Qua looks hou ik wel van een baardje, langer dan ik. Maar tegenwoordig val ik ook wel echt op de vibe. Dat voel je wel aan", aldus Jotti.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)

Wesley Sneijder

Blijkbaar voldeed Wesley Sneijder daar recent nog aan, want de twee delen een geschiedenis. Enkele maanden geleden werden de twee - door een oplettende volger van Yvonne Coldeweijer - innig gearmd gespot in Italië. Blijkbaar is het daar bijgebleven: de geruchten gaan inmiddels dat Wesley weer samen is met Yolanthe. Of er voor Jotti ook liefde in de lucht hangt, moet de komende tijd blijken. Voor nu heeft ze haar pijlen vooral gericht op Lennert, Mehti en Merijn. 

Love Island is elke maandag t/m zaterdag te zien op Videoland. Niets missen? Houd deze pagina dan in de gaten.  

Meer over