Spooky

Nu te zien op Videoland: De Verraders Halloween

27 oktober 2022 09:42 | reality | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk/Rob Jacobs
Maak je klaar voor bloederige missies, horrorclowns en andere enge dingen. Vanaf vandaag kijk je naar de eerste aflevering van De Verraders Halloween op Videoland.

Pas op: slapeloze nachten gegarandeerd. 

De Verraders Halloween

In deze speciale Halloween-editie van De Verraders gaan dertien BN'ers op landgoed Havixhorst de strijd tegen elkaar om een stapel zilver. Tussen dit gezelschap zitten - net als bij de normale versie - weer Verraders die weigeren de pot te delen. Maar dan moeten ze zich vooral niet verraden. De Getrouwen krijgen namelijk elke ronde tafel de kans om een Verrader te ontmaskeren en deze te verbannen. Ditmaal zullen de missies en moorden nóg bloediger zijn dan ooit tevoren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Deelnemers Verraders

De kandidaten die het psychologische spel ditmaal gaan spelen, zijn: Bastiaan RagasDave RoelvinkFamke LouiseFrits WesterChristina CurryDennis WeeningBobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani (boer Ayoub), Airen MyleneHeleen van RoyenSoundos El Ahmadi en Hugo Kennis. De Verraders-veteraan Frank Evenblij presenteert deze editie. 

Vanaf vandaag is De Verraders dagelijks te zien op Videoland. Op 31 oktober sluit dit seizoen af met een extra spannende bloedige dubbele aflevering. 

Meer over