Bingen maar!

Nu te zien op Videoland: The Real Housewives of Amsterdam

24 november 2022 10:41 | reality | Door Judith Regeling

© Mark Engelen/Rob Jacobs
Alle realityfans opgelet! Videoland heeft zojuist de eerste twee afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam online gezet.

Bereid je dus maar snel voor op glamour, drama en hilariteit!

Succesvol format naar NL

Het is goed mogelijk dat je in het verleden al eens naar een The Real Housewives-reeks hebt gekeken. Er zijn namelijk al behoorlijk wat versies geweest: van The Real House Wives in New York, New Jersey, Miami tot zelfs een versie in Dubai. Of die een beetje te vergelijken zijn met de Amsterdamse versie, is de vraag. 

The Real Housewives of Amsterdam

Het concept is echter duidelijk. In The Real Housewives of Amsterdam volg je zeven ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society die de kijkers meenemen in hun leven, waarin ze niet alleen mét elkaar, maar ook over elkaar praten - en dat zorgt natuurlijk voor de nodige drama. Onder anderen model en dj Djamila Celina, weddingplanner Hella Huizinga en modeondernemer en influencer Maria Tailor zijn te zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

De eerste twee afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam zijn nu te zien op Videoland. De rest volgt in de komende weken.

Meer over