Met een twist

Oeh: Love Island krijgt ook dit jaar een Casa Amor

26 juli 2022 21:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Alsof Love Island nog niet genoeg drama heeft opgeleverd na de afgelopen eliminatie, komt er nog een flinke dosis bij. Vanaf morgen trekken de mannen zich namelijk terug in Casa Amor.

Alleen is het dit jaar wel iets anders dan gebruikelijk.

Casa Amor

Voor de vaste Love Island-kijkers is 'Casa Amor' geen onbekend begrip, maar voor de nieuwe fans heeft het vast wat uitleg nodig. Casa Amor is in principe een tweede villa waar de mannen voor een korte periode naartoe worden gestuurd zonder hun vaste koppelpartner. Niet om te testen of ze hun huidige partner gaan missen, maar om de verleiding te weerstaan. In zowel de reguliere villa van de dames als in Casa Amor doen namelijk direct vijf nieuwe singles hun intrede: vijf knappe mannen voor de dames én vijf knappe vrouwelijke bombshells voor de heren.

Love Island

Nu is dit al reden genoeg voor flink wat drama, zo bleek in het verleden. Maar toch is dit niet de enige twist. "Ik kan je verklappen, Holly. Dit jaar zal het niet zo zijn als andere jaren", licht presentator Viktor Verhulst al een tipje van de sluier op in de onderstaande video. Holly Mae Brood is benieuwd: "Zoiets hoorde ik al. Never change a winning team, zou ik maar zeggen."

Wat die twee daarmee bedoelen, blijft een verrassing.

Love Island is elke maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland. Meer weten? Houd deze pagina dan in de gaten.

Meer over