Verdrietig

Olivier en Ginger uit Married at First Sight: Match or Mistake alsnog uit elkaar

1 december 2023 09:51 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het afgelopen seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake-seizoen heeft toch geen langdurige liefde opgeleverd. Ginger en Olivier laten op Instagram weten uit elkaar te gaan.

En het leek nog wel zo veelbelovend.

Lees ook: Alles over Married at First Sight 

Married at First Sight: Match or Mistake

Het liefdesverhaal van Ginger en Olivier uit Married at First Sight: Match or Mistake leek er haast wel één uit een sprookjesboek. De twee kenden elkaar al voor de opnames, maar van liefde was het op dat moment nog niet gekomen. Toch bleek er wel iets te zitten. Hun experiment verliep immers zonder de nodige problemen en kijkers zagen week in week uit hoe ze steeds meer naar elkaar toegroeiden.

Dat kwam in sneltreinvaart toen de experts besloten om Ginger uit het experiment te verwijderen. Haar maatje en man Olivier twijfelde geen moment en koos ervoor om haar te volgen. Ook in de reünie zag het er nog veelbelovend uit: ze zeiden dat ze nog altijd veel naar elkaar toetrokken en hoop hadden op een mooie toekomst.

Liefdesbreuk

Wat er in de tussentijd is gebeurd, is niet duidelijk, maar hun liefdesverhaal kent toch geen 'happily ever after'. "We hebben 6 maanden de tijd van ons leven gehad met elkaar, maar soms is dat niet genoeg", zo schrijven ze op Instagram. "Alles wat we in woorden zouden uitleggen, zou tekort doen aan de liefde die we voor elkaar hebben. Maar we gaan beide ons eigen weg."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ginger (@gingervge)

En daarmee blijft de teller van succesvolle Married at First Sight-koppels op vijf staan. Het is te hopen dat de aankomende reeks meer succes oplevert.

Married at First Sight is vanaf dinsdag 16 januari weer elke dinsdag en woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL4. Terug- en vooruitkijken kan via Videoland.

Meer over