Update

Olivier uit Married at First Sight: Match or Mistake: 'Celibatair? Dat was voor het programma'

9 november 2023 09:44 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Olivier werd in Married at First Sight: Match or Mistake neergezet als iemand die celibatair door het leven gaat. In de realiteit blijkt de vork heel anders in de steel te zitten: deze levensstijl had hij tijdens de opnames al laten varen.

Aan de meiden van RUMAG vertelt hij er meer over.

Lees ook: Alles over Married at First Sight: Match or Mistake 

Olivier en Ginger

De kijkers van Married at First Sight: Match or Mistake kregen al in de eerste aflevering te horen dat Olivier er een andere levensstijl op na hield dan zijn medekandidaten. Na een periode vol feesten, drank en vrouwen had hij er namelijk bewust voor gekozen om celibatair te leven, oftewel dat hij voor een periode geen seks had: niet met anderen en ook niet met zichzelf.

Celibataire levensstijl

In de serie werd daar een heel ding van gemaakt, maar wat blijkt: het was tijdens de opnames al niet meer aan de orde. "Ik ben celibatair geweest net voor het programma", licht hij nu toe. Tijdens de castings heeft hij daar dan ook geen geheim van gemaakt. "Maar toen ik eenmaal begon met het programma was ik dat allang niet meer. In het programma lijkt het echter of ik het wel nog was. Ik heb dan ook op een gegeven moment gezegd van: 'ik denk dat we hier een keer over moeten ophouden, want voor mij is het niet de bedoeling om iets te bespreken wat al voor het programma was'.

Dat betekent echter niet dat Ginger en Olivier tijdens de opnames met elkaar het bed hebben gedeeld. "Ik heb wel 55 neefjes en nichtjes. Daar wil ik toch een voorbeeld voor zijn", gaat Olivier door. "Anders had ik ook wel een keertje mee kunnen doen aan Temptation Island of Ex on the Beach."

Ben je nu benieuwd naar het volledige avontuur van Ginger en Olivier? Married at First Sight: Match or Mistake is in zijn geheel te zien via Videoland.

Meer over