Genieten!

Omroep MAX gunt Kasteelvrouwe Emmy een tweede seizoen

16 maart 2023 12:58 | reality | Door Judith Regeling

© Omroep MAX
Ondanks dat het eerste seizoen van Kasteelvrouwe Emmy afsloot met 'slechts' 664.000 kijkers, is er toch goed nieuws voor Emmy en haar man Rutger. Omroep MAX bestelt een tweede seizoen.

Wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, zal de omroep later onthullen.

Lees ook: Kasteelvrouwe Emmy sluit af met weinig indrukwekkende cijfers 

Kasteelvrouwe Emmy

In het tweede seizoen van Kasteelvrouwe Emmy gaan de camera's terug naar Emmy's Franse paleisje om erachter te komen hoe het nu met haar en haar man Rutger gaat. De twee hebben namelijk een behoorlijk roerige periode achter de rug, met als dieptepunt een ernstig motorongeluk van haar zoon. 

Emmy Postma en Rutger

Opgeven komt echter niet in haar woordenboek voor, zo zal moeten blijken in het tweede seizoen. "Ik ben de afgelopen tijd vaak heen en weer gereisd tussen Nederland om Frankrijk, om voor mijn zoon te zorgen én de restauratie van het kasteel zo goed mogelijk te begeleiden", vertelt ze in aanloop naar het vervolg. "Inmiddels liggen de onzekere tijden achter ons en heb ik enorm veel zin om aan de slag te gaan in mijn kasteel. Er zijn nog zoveel plannen, genoeg te doen.""

De opnames zijn dan ook al in volle gang. Binnenkort zal duidelijk worden wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn bij Omroep MAX op NPO1.

Meer over