Geef je op!

Onervaren daters gezocht voor nieuwe realityshow in het buitenland

30 juni 2022 10:11 | reality | Door Judith Regeling

© Pexels / Pixabay
Een Nederlandse streamingdienst is druk bezig met de casting voor een gloednieuwe realityshow. Ze zoeken daarvoor alleen nog singles die weinig ervaring hebben met daten en daar op een tropische locatie verandering in willen brengen.

Dit blijkt uit een oproepje van productiemaatschappij Blue Circle, die vaak de casting doet van shows van RTL/Videoland.

Realityprogramma

In deze aankomende realityprogramma, dat nu al alle elementen heeft om heerlijk ongemakkelijk te worden, krijgen singles alle kans om uit hun comfort-zone te treden, maar ze moeten daarvoor wel aan wat voorwaarden voldoen. "Sta jij ieder jaar in de rij voor Comic Con, ben je op de hoogte van de nieuwste Disney-films en series, de hele dag bezig met crypto of heb jij een andere hobby of verzameling waar al jouw tijd in gaat zitten? Heb jij om die reden weinig ervaring opgedaan met daten maar zou je wel graag meer ervaring op willen doen? Dan zijn we op zoek naar jou", zo klinkt het oproepje.

Op zoek naar liefde

Ook als je geen bijzondere hobby bent, kun je je inschrijven. Voor het programma zijn ze namelijk ook op zoek naar onzekere types op gebied van liefde en date. "Op een prachtige zonnige locatie in het buitenland geven we jou de tools om te leren, experimenteren en misschien wel een echte date te scoren onder professionele begeleiding. Sta jij open voor deze kans?" Inschrijven kan hier.

Wanneer het programma te zien is én waar, zal vast later worden onthuld. 

Meer over