Au!

Oorbellen bij baby in Meer Dan Verwacht zorgt voor veel tranen

25 januari 2024 10:14 | reality | Door Esther Hut

© EO

Dat het opvoeden van een drieling al enorm vermoeiend, stressvol en voor veel tranen kan zorgen is best normaal. Maar dit keer vloeiden er tranen om een hele andere reden bij een moeder uit Meer Dan Verwacht.

Ook kijkers stonden best te kijken.

Meer Dan Verwacht

In de aflevering van gisteravond was namelijk te zien dat het stel Carlo en Fahista op pad ging voor een uitje. Naar de juwelier. Hun dochtertje Naila (van een half jaar oud)  kreeg namelijk oorbellen. Volgens moeder Fahista is het traditie om op jonge leeftijd al gaatjes te laten schieten.

Traditie of niet, makkelijk heeft Fahista het er niet mee. Ze heeft absoluut geen zin om haar dochtertje pijn te doen laat ze weten. Vader Carlo is iets relaxter. Het is even klik, en huilen.” “Kijk, dit is nou het verschil tussen vader en moeder. Een moeder die leeft met haar kind mee,” vindt Fahishta. “Jij kan lachen, ik kan wel janken!”

'Liever vijf bevallingen'

Nog voor het zover is heeft Fahista al tranen in haar ogen. “Ik doe nog liever vijf bevallingen zonder verdoving, echt waar.” Uiteraard zorgt het schieten van de gaatjes ook voor veel tranen bij dochtertje Naila, maar wordt ze al snel getrosst door haar moeder. Ze heeft het goed gedaan, ze is echt een strijder.”

Of hun zoontjes Justice en Joah ook oorbellen krijgen is nu niet aan de orde. Volgens vader Carlo mogen zij later zelf beslissen of ze dat doen of niet.

Veel kijkers keken met veel verbazing naar de aflevering gisteravond.

Meer Dan Verwacht is nog tot en met vrijdag 26 januari te zien op NPO1 om 19:00 uur. De hele reeks is terug te zien op NPO Start.

Meer over