Komt-ie dan

Op deze datum is de finale van Big Brother 2024 te zien

21 februari 2024 14:33 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Hoewel het soms aanvoelt of Big Brother pas net is begonnen, stevenen de deelnemers langzamerhand alweer af op de grote finale. RTL onthult vandaag wanneer we die kunnen verwachten.

Pak je agenda er snel bij.

Lees ook: Deze deelnemers hebben Big Brother 2024 inmiddels verlaten 

Big Brother

Wie momenteel dagelijks Big Brother kijkt, weet dat de finale voorlopig nog niet in zicht is. Momenteel strijden er immers nog altijd 13 inwoners om zo'n 97.000 euro en die strijd lijkt dit jaar harder te worden dan ooit. En dat hebben de deelnemers vooral te danken aan 'queen' Ashley, die zich echt niet zomaar naar huis laat sturen. Ze heeft inmiddels al vier eliminaties overleefd en weet daardoor dat ze hartstikke sterk staat bij het publiek.

Als het aan haar ligt, gaan alle mensen waar ze dit aan te danken heeft dan ook zo snel mogelijk naar huis. Ze heeft het dan over Rohani, Doriana, Dilano, Randy en Tyron, die haar inderdaad liever kwijt dan rijk zijn.

De grote finale

Hoe dit afloopt en welk 'kamp' er aan het langste eind zal trekken, zal blijken. Inmiddels is duidelijk dat de finale plaatsvindt op zaterdag 13 april. Dan zal de opvolger van Jill, Salar en Bart door presentatrice Geraldine Kemper en Tatyana Beloy worden gekroond.

Big Brother is nu nog iedere werkdag vanaf 20:30 uur en iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL5.

Meer over