Comeback

Op deze datum is Kasteelvrouwe Emmy weer te zien bij Omroep MAX

4 juli 2023 10:30 | reality | Door Judith Regeling

© Elvin Boer / MAX
Omroep MAX neemt de kijker mee terug naar Frankrijk. Vanaf zondag 13 augustus zijn er weer drie nieuwe afleveringen van Kasteelvrouwe Emmy te zien.

Voor verpleegkundige Emmy wacht er wel een spannende tijd: ze slaat een compleet nieuwe weg in.

Lees ook: Omroep MAX gunt Kasteelvrouwe Emmy een tweede seizoen 

Kasteelvrouwe Emmy

In het eerste seizoen van Kasteelvrouwe Emmy ging een langgekoesterde droom van de ietwat chaotische Emmy in vervulling: ze kocht een verwaarloosd 16e eeuws kasteel in Frankrijk om het op te knappen. Maar net als bij alle koppels van Ik Vertrek en Het Roer Om ging dat niet bepaald van een leien dakje. Het opknappen bleek een grotere klus dan gedacht en ook in de privésituatie ging niet alles over rozen. Haar man Rutger vertrok op een gegeven moment naar Nederland en haar zoon Wisse kreeg een ernstig motorongeluk.

Nieuwe plannen

In de nieuwe afleveringen lijkt er gelukkig weer wat hoop. Nu het namelijk beter gaat met Wisse, krijgt Emmy weer alle tijd en ruimte om het kasteel onder handen te nemen en haar nieuwe ideeën uit te voeren. Zo wil ze evenementen organiseren in haar kasteel, zoals een gekostumeerd bal in de stijl van Joséphine en Napoleon.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_)


Benieuwd? Kasteelvrouwe Emmy is vanaf 13 augustus drie weken lang elke zondag om 21:20 uur te zien bij MAX op NPO1. Uiteraard verzorgt André van Duin weer de voice-over

Meer over