'Dit moet echt stoppen'

Ophef om bizarre actie in Een Jaar van Je Leven

21 juli 2023 16:50 | reality | Door Janine van Rooden

© William Rutten
Er is op social media flinke ophef ontstaan over een bizarre actie in Een Jaar van Je Leven.

Zelfs Tim Hofman spreekt zich erover uit.

Een Jaar van Je Leven

In een fragment dat op social media rondgaat is te zien hoe deelnemers Marciano en Babette een discussie voeren. Op het moment dat Marciano de discussie wil beëindigen, maar Babette nog niet is uitgepraat sist hij haar een aantal keer 'sst' toe.

Babette trekt zich daar op haar beurt niets van aan en probeert alsnog haar punt te maken, maar dat pikt Marciano niet. Hij drukt zijn hand op haar mond en trekt haar naar achteren, totdat ze stopt met praten. "Als ik er niet over wil praten dan wordt er niet over gesproken, heb je dat gehoord?", snauwt hij haar toe.

Bekijk ook: alles over Een Jaar van Je Leven

Ophef

Kijkers van de realityshow zijn niet te spreken over het gedrag van Marciano en roepen op tot actie. Zo zouden de makers van het programma over kunnen gaan tot het uitdelen van een gele kaart (officiële waarschuwing) of rode kaart (diskwalificatie). Dat is tot op heden nog niet gebeurd en daar verbazen velen zich over.

Tim Hofman

Ook Tim Hofman is verbijsterd over het fragment. Hij vraagt zich net als de kijkers af welke consequenties producent Talpa aan deze actie gaat verbinden.

Talpa

We hebben Talpa om een reactie gevraagd, maar ze hebben tot op heden nog niet gereageerd. 

Meer over