Tijd voor drama

Ophef in de Vlaamse De Bachelor: kandidaat weigert roos van Fabrizio

10 maart 2022 13:35 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Waar het liefdesavontuur van Thomas van der Vlugt in De Bachelor nog altijd over rozen gaat, is dat in België wel anders. In de nieuwe uitzending is te zien hoe de 21-jarige Phaedra Declercq de roos van Fabrizio keihard weigert.

En dat deed ze niet omdat er niets tussen hen was.

Lees ook: Deze vrouwen strijden om Belgische Bachelor Fabrizio 

Fabrizio Tzinaridis

Al vanaf het begin was de 29-jarige Bachelor Fabrizio Tzinaridis behoorlijk onder de indruk van de pas 21-jarige schone. Zij durfde het als enige aan om met hem te flirten. Overigens met succes. Tijdens de allereerste solodate wist Phaedra namelijk genoeg indruk te maken dat een kus niet kon uitblijven. Maar kort na die sprookjesachtige date liepen de spanningen tussen de twee hoog op.

Phaedra Declercq

Niet alleen scoorde Fabrizio minpunten door kort na hun date met Sanne te zoenen, ook zijn woorden over haar (volgens hem 'arrogante') gedrag kwamen als een baksteen binnen. "De woorden die je daarnet gezegd hebt tegen mij tijdens de cocktailparty. Dat is echt binnengekomen. Dat heeft me diep geraakt", laat ze weten aan Fabrizio, die haar ondanks alles de laatste roos aanbiedt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @debachelorvl

De Bachelor

Toch kan hij die op zijn buik schrijven. "Ik heb me al zo vaak zo klein gevoeld en ik heb echt aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ik ben nu op een niveau waarop ik echt trots mag zijn op mezelf. Ik heb mezelf beloofd dat ik me nooit meer zo wil voelen. Dat is dan ook de reden dat ik de roos niet wil aanvaarden." Ze wenst hem nog het beste, maar niet meer met haar.

De Vlaamse De Bachelor is iedere donderdag op Videoland te zien. 

Meer over