Handen uit de mouwen

Opnames van Videoland-serie Michella Kox en Louisa Janssen klaar

7 juni 2023 12:14 | reality | Door Tessa Kok

© Screenshot Videoland

We moeten nog even op het resultaat wachten, maar de opnames van de gloednieuwe serie van Michella Kox en Louisa Janssen zitten erop. De twee dames vonden elkaar helemaal tijdens het programma Echte Meisjes In De Jungle en verschijnen binnenkort met een eigen serie op Videoland. 

In het programma Michella en Louisa Werken Mee gaan ze aan de slag in verschillende beroepen waarbij het vinden van personeel een grote uitdaging is. Destijds zeiden de twee realitysterren het volgende over het concept van het programma: ''We gaan werken. Jullie gaan zien hoe wij twee aan de bak gaan en mensen te hulp schieten. En hoe we een bedrijf de grond in boren of omhoog helpen''. De twee gaan de handen uit de mouwen steken en schieten te hulp bij verschillende bedrijven.

Opnames gehad

De opnames voor de gloednieuwe serie op Videoland zijn in ieder geval afgerond, tot verdriet van Michella en Louisa. 'Het zit erop'', schrijft Michella in een bericht op Instagram. ''Ik zat net al te janken. Zoveel dat m'n wimpers eraf vielen. Ik ben echt dankbaar dat we deze kans hebben gekregen. En wat ben ik van je gaan houden. Wat ben je een mooi mens en soms net zo vals, maar ik hou wel van je. Verander nooit wie je bent en wees blij met wie je bent want je bent echt bijzonder'', schrijft Kox over Janssen.

Ook Louisa laat van zich horen nu de opnames voor de Videoland-show klaar zijn. Ze laat weten dat ze veel van Michella is gaan houden. ''Ik ben zo dankbaar dat ik jou ook in mijn leven heb.'' Ze vervolgt haar bericht: ''We hebben het geflikt van een jungle naar een eigen tv programma waar hopelijk heel Nederland naar gaat kijken en dan zien ze een mooi mens en dat ben jij Mies. Jij bent een prachtig mens, ik hou van je'', sluit ze haar bericht mee af.

Het is nog niet bekend wanneer de serie Michella en Louisa Werken Mee op Videoland te bewonderen is. 

Meer over