Bijzonder

Opvallend: Alex van Keulen neemt belangrijk onderdeel van Martijn Krabbé over in Kopen Zonder Kijken

12 april 2024 11:21 | reality | Door Esther Hut

© RTL

Ook dit seizoen van Kopen Zonder Kijken is weer een groot succes. Na zeven seizoenen weten kijkers precies wat ze kunnen verwachten, alleen in de nieuwste aflevering is iets opvallends te zien. Iets dat nog nooit is voorgekomen.

En dat heeft alles te maken met makelaar Alex van Keulen en Martijn Krabbé.

Kopen Zonder Kijken

Alhoewel het nieuwste seizoen van Kopen Zonder Kijken al een beetje anders is dan de vorige, want de befaamde bingokaarten hoeven we bijna niet meer te gebruiken. Van een ‘regenbooggezin’, kandidaten uit het buitenland en voor het eerst doen er twee alleenstaande moeders mee.

Zo is Alethea samen met haar twee dochter te zien in de nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken, dat nu alleen nog op Videoland te zien is. Na een lange zoektocht lukt het Alex van Keulen uiteraard een mooie woning voor Alethea te vinden.

Opvallende keuze

Niets geks onder de zon zou je zeggen, maar als het tijd is om Alethea geblinddoekt naar haar nieuwe woning te brengen, zien we daar niet Martijn Krabbé op de stoep staan maar makelaar Alex weer. Martijn is juist altijd degene die de kandidaten vol spanning naar hun nieuwe huis brengt.

Is er een speciale reden voor deze opvallende wissel? Ja, Martijn geeft namelijk bij het contract tekenen aan dat hij lekker op vakantie gaat en dat Alex voor nu de honneurs waarneemt. 

Martijn Krabbé

Gelukkig zien we Martijn later in de uitzending weer gewoon terug bij de onthulling van het verbouwde huis en waarschijnlijk is deze wissel met Alex iets eenmaligs geweest. Dit seizoen van Kopen Zonder Kijken telt tien afleveringen, dus we hebben er nog 5 tegoed op tv.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag te zien om 20:30 op RTL 4 en op maandag kan je ook alvast vooruitkijken op Videoland.

Meer over