Herkansing

Oud-bekende uit B&B Vol Liefde doet mee aan Winter Vol Liefde

28 november 2023 19:28 | reality | Door Marjolein Vos

© Still RTL Boulevard
Uiteindelijk was het Harmjan die het hart van Astrid had gestolen in B&B Vol Liefde seizoen 2. En Ruud vertrok met lege handen. Wel werd zijn liefde voor Oostenrijk weer aangewakkerd. Hij zou graag willen emigreren, maar niet alleen. Daarom doet hij mee aan seizoen 2 van Winter Vol Liefde.

Ruud werkt in de wintermaanden als skiliftbediende in het winterse Kleinwalsertal. In de overige maanden werkt hij in Nederland in een indoor skihal, waar hij skilessen geeft.

Droom

"Het is het land waar ik verliefd op geworden ben in de tijd dat ik met mijn ouders altijd op wintersport ging. En iedere keer als ik weg ging dan bleef ik maar in dat achteruitkijkspiegeltje kijken tot de allerlaatste berg weg was. En dan had ik echt het gevoel van een soort liefdesverdriet", vertelt Ruud aan RTL Boulevard.

Vrouw

Ruud wil graag met een leuke dame emigreren naar Oostenrijk en samen dit grote avontuur aan gaan. Hij zoekt een vrouw met wie hij kan lachen, die zelfstandig en sportief is en hem kan uitdagen. En mooi meegenomen: je hoeft niet per se te kunnen skiën volgens hem. Hij leert het je graag. 

Aanmelden voor Winter Vol Liefde voor Ruud of een andere deelnemer kan hier.

Meer over