'Mooi persoon'

Oud-deelnemer neemt het op voor experts van Married At First Sight

11 april 2024 15:23 | reality | Door Marjolein Vos

© RTL
Bij Married At First Sight was er dit jaar veel commentaar op de experts. Dusdanig dat expert Patrick van Veen en Radboud Visser hebben besloten om van een volgend seizoen af te zien. Oud-deelnemer Wichian reageert op de commotie.

Ondanks dat Wichian geen liefde vond bij Loes, kijkt hij met een fijn gevoel terug op zijn deelname aan MAFS.

Matches

Tijdens en na afgelopen seizoen was er veel twijfel aan de matches die gemaakt werden door de experts. Was het echt een kansrijke match of ging het om goede televisie? 

Mooi persoon

Wichian deelt op Instagram zijn mening over het geheel. "Ongeacht dat iedereen zijn mening mag hebben en ook vooral dit seizoen heeft laten merken, vind ik het een mooi programma. Helaas zit Patrick er volgend jaar niet bij, maar ik wil oprecht zeggen dat ik het een mooi persoon vind, waar ik zeker dingen van heb geleerd. Onder ander over wie ik ben. En dat het ook goed is om te kijken wat ik zou willen. Voor die inzichten ben ik hem dankbaar, maar ook dat ik hem tijdens ons seizoen 8 mocht mee maken."

Kritiek

Belangrijk vindt Wichian het om te benadrukken dat niet alles wordt uitgezonden. "Weet dat er een team achter het programma zit. Dat de kandidaten puur en echt zijn en het zijn zeker geen figuranten. Het is een puur programma met mensen die op zoek zijn naar de liefde. Ook al ligt jou die persoon niet of vind je er wat van, heb respect. Vind je er van alles van? Dan sorry, maar dan moet je gewoon niet kijken."

Meer over