Bekende bombshells

Oud-deelnemers Love Island maken comeback in nieuw seizoen

27 juli 2022 17:19 | reality | Door Faye Heijnis

© Videoland still
Er staan de Love Island-deelnemers een grote verrassing te wachten. Diverse oude bekenden van de realityshow maken in de aflevering van woensdagavond hun comeback als bombshells.

Videoland deelt op YouTube interviews met de bekende bombshells.

Raphaëlla terug in Love Island 

Kennen we Raphaëlla uit het tweede seizoen nog? Haar verblijf in de villa was een emotionele rollercoaster. Nu is ze weer terug voor de liefde en ze heeft haar oog op Marvin laten vallen. Ze maakt haar entree in Casa Amor, waarin de heren een paar dagen gescheiden van de al gevestigde dames moeten leven.

Mert terug in Love Island

Maar ook de vrouwen krijgen een bekende bombshell in hun midden. En dat is Mert, die samen met Joan het tweede seizoen van Love Island won. De twee gingen na ruim een jaar uit elkaar, maar Mert geeft de hoop niet op. "Ik heb mijn oog op een aantal dames laten vallen", laat-ie weten.

Mert en Raphaëlla worden nu groots aangekondigd, maar het zou zomaar eens kunnen zijn dat zij niet de enige bekende gezichten zijn. De makers van Love Island doen namelijk via hun Instagram nog erg mysterieus: 'Vanaf 20:00 zie je wie de overige Bombshells zijn van Casa Amor' inclusief een dikke knipoog.

Elke maandag tot en met zaterdag verschijnt er om 20.00 uur een nieuwe aflevering van Love Island op Videoland.

Meer over