Liefdesbeeeerichtjes

Oud Islanders delen nieuwtjes in finaleweek

15 september 2023 15:02 | reality | Door Marjolein Vos

© Jasper Suyk
Met de finale in zicht delen ook oud-deelnemers van het populaire Love Island nieuwtjes met de wereld. In dit geval gaat het om Jotti, Kluuk, Gala en Vanity.

Vorige week onthulde Vanity al dat ze spijt had van haar keuze voor Zoran.

Lees ook: Alles over Love Island 2023 

Afstand

In de auto bij Youtuber Nick Eshuis onthult Vanity nu dat ze toch denkt dat het vriendschappelijk blijft met Thymo. Dit gezien de afstand. Zij denkt dat een romance niet werkt op zo'n grote afstand. 

Gala

Ook in de auto bij Nick is Gala en zij doet een leuke onthulling. Kennen we Kluuk nog? Je weet wel, de eerste waar Naomi mee gekoppeld was. Toen hij vrij snel na een herkoppeling alleen bleef, moest Kluuk zijn spullen pakken, door Job eigenlijk. Maar misschien is er toch goed nieuws voor Kluuk

Gala vertelt namelijk dat ze hebben afgesproken. Ze kwam als bombshell binnen maar vertrok vrij snel weer door 'dichte deuren' van de deelnemers. Gala over Kluuk: "Ik vind hem wel een gezellige jongen, waarmee ik vlotte babbels heb gehad." Ze willen elkaar gauw weer zien al is de afstand wel drie uur. Ze steekt niet onder stoelen of banken dat dat wel iets is wat in haar hoofd speelt. 

Winnares 

En dan is er winnares van het vorige seizoen Jotti. Dat zij en Cas niet meer samen zijn, wisten we al. Hij vond de liefde bij Esmée (won het seizoen daarvoor met Job, ja, de Job die nu weer meedoet). En ook Jotti is gelukkig in de liefde nu. Een fanatieke bergbeklimmer genaamd Jan Bert is de gelukkige. "Fav person in the world", schrijft ze bij een kiekje van hem op Instagram. 

Meer over