Handig overzicht!

Deze deelnemers hebben Een Jaar van Je Leven inmiddels verlaten

23 november 2022 14:21 | reality | Door Janine van Rooden

© William Rutten
De nieuwe realityshow Een Jaar van Je Leven draait op volle toeren en inmiddels zijn er al heel wat van de kandidaten huiswaarts gekeerd. In dit overzicht houden we je continu op de hoogte van alle afvallers.

Laatste update: 23 november 2022

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Afvaller 1: Manuela

Manuela (45) heeft de loods nooit van binnen mogen bewonderen. Bij het eerste spel dat zich nog voor de poorten afspeelde eindigde zij als laatste. Manuela moest daardoor gelijk het terrein verlaten en zag met een bedrukt gezicht hoe de andere deelnemers juichend naar binnen gingen.

Manuela in Een Jaar van Je Leven
Manuela in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 2: Johan

De 32-jarige Johan moest naar huis nadat Quincy de eerste eliminatieopdracht had gewonnen en daardoor mocht bepalen wie er moest vertrekken. Aangezien de twee elkaar vanaf de eerste dag al niet echt mochten was dit een makkelijk te maken keuze voor Quincy.

Johan in Een Jaar van Je Leven
Johan in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 3: Wesley

Wesley (27) vroeg na bijna een week al zijn '24 uur' aan. Hij miste zijn vriendin en dagelijkse bezigheden en kon daardoor zijn draai in de groep niet vinden. Wesley was de eerste kandidaat die Een Jaar van Je Leven vrijwillig verliet.

Wesley in Een Jaar van Je Leven
Wesley in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 4: Quincy

De 23-jarige Quincy was de tweede die zijn '24 uur' aanvroeg. De TikTok-ster maakte zich zorgen om zijn gezondheid vanwege het gebrek aan eten en besloot daarom naar huis te gaan. Deze uitdaging bleek voor hem toch net even te zwaar te zijn. 

Quincy in Een Jaar van Je Leven
Quincy in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 5: Bert

Bert (59) mocht zich ook al snel toevoegen aan het rijtje van vrijwillig vertrekkende deelnemers. Na twee weken was voor hem de maat vol nadat zijn goedbedoelde adviezen niet ter harte werden genomen door de andere bewoners van de loods. Ook wilde hij niet het risico lopen dat zijn gezondheid misschien wel achteruit zou gaan. 

Bert in Een Jaar van Je Leven
Bert in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 6: Gerry

De 30-jarige Gerry vertrok halsoverkop uit de loods nadat ze een brief met slecht nieuws van thuis kreeg. Ze twijfelde geen moment om haar koffers te pakken en vetrok direct. Gerry had de mogelijkheid gekregen om terug te keren, maar ze gaf al aan dat die kans klein was.  

Gerry in Een Jaar van Je Leven
Gerry in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 7: Tommy-Lee

Tommy-Lee (27) was de vierde deelnemer die vrijwillig zijn koffer pakte nadat hij zich na tweeënhalve week enorm verveelde en tot de conclusie kwam dat hij dit sowieso geen jaar vol ging houden. 

Tommy-Lee in Een Jaar van Je Leven
Tommy-Lee in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 8: Jerrold

Na veel vrijwillige vertrekken was het eindelijk weer eens tijd voor een eliminatieopdracht. Jeffrey werd uitgekozen om 110 seconden lang onder water zijn adem in te houden. Hij slaagde erin om deze opdracht te voltooien, waarna hij mocht kiezen welke andere bewoner de loods per direct moest verlaten. Dat werd de 29-jarige Jerrold.

Jerrold in Een Jaar van Je Leven
Jerrold in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 9: Nadir

Wederom een vrijwillig vertrek in de loods. Nadat Nadir (27) meerdere keren werd beschuldigd van diefstal was voor hem de maat vol en besloot hij huiswaarts te keren.

Nadir in Een Jaar van Je Leven
Nadir in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 10: Alicia

Er lijkt geen einde te komen aan de vrijwillige vertrekken. Ook de 20-jarige Alicia heeft de loods inmiddels verlaten. Al dagen leek ze haar draai in de groep niet meer te kunnen vinden, waarop ze besloot het tv-programma te verlaten.

Alicia in Een Jaar van Je Leven
Alicia in Een Jaar van Je Leven

Afvaller 11: Ruben

Wie het ook niet meer naar zijn zin had was Ruben (23). Zelfs zijn goede band met bewoner Djedi (24) kon hem niet overtuigen om in het spel te blijven. Hij pakte daarom vrijwillig zijn koffers.

Ruben in Een Jaar van Je Leven
Ruben in Een Jaar van Je Leven

Prijzenpot

Er zijn op dit moment nog 29 van de 40 deelnemers in de race. De prijzenpot staat nu op 960.000 van de 1 miljoen euro. 

Een Jaar van Je Leven is 24/7 te volgen bij Videoland en elke werkdag om 18:20 uur te zien op SBS6. 

Meer over