Berichtje!

Dit zijn de deelnemers van Love Island 2023

16 september 2023 08:00 | reality | Door Redactie TVgids.nl

© RTL
Maar liefst 28 kandidaten uit zowel Nederland als België gingen in het vierde (gemengde) seizoen van Love Island op zoek naar de liefde. Maar wie waren dat ook alweer? In dit artikel stellen we ze (weer) aan je voor.

Let je op? 

Lees daarom ook: Dit zijn de afvallers van Love Island 2023 

Garbi (20 jaar)

Deze sprankelende make-up artist weet precies wat ze wil, maar heeft nog weinig ervaring in de liefde. Garbi hoopt een gentleman aan de haak te slaan; iemand die haar verovert, de rekening betaalt en allesbehalve saai is. Ze is niet de makkelijkste en bezorgt zichzelf daardoor hoofdpijn tijdens het daten. Garbi heeft een flinke waslijst aan afknappers dus of de perfecte man voor haar wel echt bestaat is nog maar de vraag.

Garbi (Love Island 2023)
Garbi (Love Island 2023)


Jonna (23 jaar)

Al ben je nog zo knap, als je geen mooie voeten hebt dan ben je een 'no go' voor Jonna. De administratief bediende en basketbalcoach uit Willebroek heeft aan aandacht in ieder geval geen gebrek. Hij is tot nu toe alleen maar één keer echt verliefd geweest. Jonna omschrijft zichzelf als iemand met een klein 'toxic' randje. Hij vindt het leuk om mysterieus over te komen en daarmee vraagtekens bij mensen op te roepen.

Jonna (Love Island 2023)

Jonna (Love Island 2023)

Kengi (21 jaar)

Deze Belgische mooiboy is zich heel erg bewust van zijn uiterlijk. Hij zal zich nooit zomaar aanbieden bij een vrouw, want de dames moeten het gevoel hebben dat hij speciaal is. Kengi is ontzettend zelfverzekerd. Tijdens het daten houdt hij zijn leeftijd het liefst verborgen, want hij heeft een zwak voor oudere dames en vindt dat zijn leeftijd er eigenlijk niet toe doet. Kengi kan soms egoïstisch zijn, maar dat staat hem niet echt in de weg.

Kengi (Love Island 2023)
Kengi (Love Island 2023)

Kimmy (25 jaar)

Dit is een échte fashion girl die verschillende kleine ondernemingen heeft: van wedding nanny tot ontwerpster van kleding. Kimmy heeft daardoor altijd genoeg verhalen te vertellen en stopt dan ook niet snel met praten. Kimmy is lief en emotioneel en zoekt dan ook een man die emotioneel beschikbaar is. Daarnaast is humor de snelste weg naar haar hart.

Kimmy (Love Island 2023)
Kimmy (Love Island 2023)

Nycole (21 jaar)

Deze temperamentvolle Braziliaanse schoonheid die in een parfumerie werkt is op zoek naar een fatsoenlijke man. Nycole heeft al verschillende 'situationships' gehad, maar dat bleken vaak onvolwassen jongens te zijn. Ze wil het liefst een mannelijke man met een zachte kant en ze heeft een zwak voor Italianen. Als hij dan ook nog eens heerlijk kan koken en een goede band met z'n moeder heeft, is ze verkocht.

Nycole (Love Island 2023)
Nycole (Love Island 2023) 

 
Junar (21 jaar)

Junar, met zijn betoverende ocean eyes, zoekt een brunette met humor en flirterigheid. Deze 21-jarige Groninger wordt snel verliefd en wil soms te veel te snel. En wat hij dan zoekt? Vooral een leuke brunette met gevoel voor humor en talent voor flirten. Als hij haar eenmaal op het oog heeft, laat hij niet zomaar los. Hij is allesbehalve bang om een meisje van iemand af te pakken, het is immers naar eigen zeggen 'survival of the fittest' op Love Island.

Junar in Love Island 2023
Junar in Love Island 2023


Thymo (24 jaar)

De 24-jarige Thymo is medisch student en komt uit de Zaanstreek. maar deelt nu een appartement in Amsterdam met een goede vriend. Hij beschrijft zichzelf als uniek, een ideale schoonzoon met een ondeugend randje. Thymo is namelijk volgens eigen zeggen een avontuurlijke ziel, een surfer, skateboarder, en motorliefhebber, terwijl hij ook lief, betrouwbaar en goed opgevoed is.

Zijn droom is om traumachirurg te worden, een stoere vent met een hart van goud. Thymo datet af en toe via datingapps maar verveelt zich snel door dezelfde gesprekken. Op Love Island hoopt hij een diepere connectie te vinden en misschien wel de moeder van zijn toekomstige vijf kinderen.

Thymo uit Love Island 2023
Thymo uit Love Island 2023

Vanity (19 jaar)

Ze is nog jong, maar niet bepaald een verlegen muurbloempje. Als Vanity een ruimte binnenstapt, merk je gelijk dat ze er is. De mannen zijn niet veilig voor haar flirttechnieken. In de liefde wil het nog niet altijd lukken, Vanity is namelijk kieskeurig en vindt zichzelf een moeilijk persoon om mee te leven. Het is voor haar te hopen dat er op Love Island een man is die wel aan al haar eisen voldoet.

Vanity in Love Island 2023
Vanity in Love Island 2023

Kluuk (27 jaar)

De 27-jarige Kluuk uit Leiden heeft net zijn diploma gehaald in Amsterdam en is even toe aan wat afleiding. Deze zomer is namelijk zijn laatste kans om flink te feesten voordat het serieuze leven begint. Kluuk beschouwt zichzelf als een echte man: hij geniet van barbecueën en rijdt graag motor. Vrouwen waarderen meestal zijn karakter en humor, maar deze grappenmaker is al een tijdje vrijgezel. En daar mag weleens verandering inkomen, vindt hij zelf.

Kluuk uit Love Island 2023
Kluuk uit Love Island 2023

Imad (22 jaar)

Als het om de liefde gaat spreekt hij duidelijke taal. Als professioneel basketbalspeler gaat Imad recht op zijn doel af om het hart van de ware te veroveren. Hoewel hij zelf bijna de 1.90 meter aantikt, is hij op zoek naar een kleinere dame. De Brusselaar met Marokkaanse roots is zelfverzekerd en goedlachs, maar heeft ook een jaloerse kant. Imad houdt enorm van flirten en is er ook nog eens heel goed in. Dat belooft wat!

Imad in Love Island 2023
Imad in Love Island 2023

Lena (25 jaar)

Deze vrouw is de definitie van 'beauty and the brains'. Lena is volop bezig met haar master communicatiewetenschappen. In de liefde laat ze zich eerder leiden door haar emoties dan haar verstand. Ze heeft het hart op de tong en zegt wat ze denkt, maar kan daar ook vrij snel spijt van krijgen. Lena heeft een zwak voor voetballers en houdt van een old school gentleman; iemand die de deur voor haar openhoudt en haar overlaadt met complimenten.

Lena in Love Island 2023
Lena in Love Island 2023

Naomi (22 jaar)

Met haar vrolijke en stralende lach weet deze brunette alle mannen om haar vinger te winden. Naomi regelt de backstage area op de tofste feesten en komt daar regelmatig knappe types tegen, maar heeft haar ware liefde nog niet gevonden.Naomi knapt af op stinkende mannen en je kan met haar beter niet op date naar een restaurant, want van de zenuwen weet ze niet meer hoe ze haar bestek moet vasthouden.

Naomi in Love Island 2023
Naomi in Love Island 2023

Zoran (26 jaar)

In het dagelijkse leven verdient de 26-jarige Zoran uit België zijn geld door doordeweekse auto-onderdelen te verkopen en in het weekend wat plaatjes te draaien. Die werkzaamheden heeft hij echter even aan de kant geschoven om zich volledig te richten op Love Island. 

Hij weet dan ook precies wat hij zoekt in zijn droomvrouw. “Mooie borsten en een mooie poep (Vlaams voor kont, red) en ik ben verloren”, aldus de realityster lachend. Ook zoekt hij een vrouw die ambitieus is en een duidelijk doel voor ogen heeft. “Een afknapper vind ik als de tanden van een vrouw niet naar mijn zin staan of iemand die te veel plastische chirurgie heeft ondergaan.” 

Zoran in Love Island 2023
Zoran in Love Island 2023


Thijn (20 jaar)

Aan bombshells dit seizoen geen gebrek, want ook de 20-jarige Eindhovense Thijn is van de partij. In het dagelijkse leven studeert hij Psychologie. “Ik val op een leuke meid met een mooie bos haar en een leuke uitstraling, dus eigenlijk een beetje een natuurlijke barbie”, aldus Thijn.

Die ‘barbie’ mag echter niet inhoudsloos zijn, zijn droomvrouw moet namelijk ook over een goed karakter beschikken. “Ik zoek iemand die erg ambitieus is, zorgzaam is en vooral heel erg lief.” Hij hoopt haar dan ook te overtuigen met zijn fijne persoonlijkheid.

Thijn uit Love Island 2023
Thijn uit Love Island 2023


Gala (21 jaar)

Aan vrouwelijke bombshells in dit seizoen ook geen gebrek. In de zesde aflevering verwelkomde de villa de 21-jarige Gala uit Gent. Zij komt volgens eigen zeggen altijd over als een coole dame, maar van binnen is ze juist een hele lieve, creatieve en empathische vrouw. Ze is dan ook geen meisje-meisje, maar eerder 'one of the guys'.

Deze vrouw van de wereld weet wel precies waar ze voor komt. "De jongen die ik leer kennen, moet het liefst onder de 26 jaar zijn, want daarboven krijg ik toch wel een beetje 'sugar daddy'-vibes", zo onthult ze alvast. "Als ik kan kiezen, val ik daarnaast ook op een zuiders type of iemand met een kleur. Maar meestal val ik op jongens die een beetje goofy zijn zodat ik niet de enige ben ik de relatie."

Gala in Love Island 2023
Gala in Love Island 2023


Job (25 jaar)

Knipper nog maar eens met je ogen, want je ziet het echt: Job is terug! In 2021 won hij samen met Esmee Love Island 2021. Die relatie hield echter geen stand en daarom is Job weer helemaal 'single and ready to mingle'. 

Deze volgens eigen 'sociale en spontane' jongen zit vol ambitie en die eigenschap hoopt hij ook in een vrouw te vinden. "Mijn afknappers zijn arrogantie en lui zijn, niet weten wat je wil ik het leven. Als een vrouw tegen mij zegt dat ze liever een dag op de bank wil liggen, vind ik dat echt verschrikkelijk." Het is te hopen dat een vrouw op het eiland daar ook zo over denkt.

Job in Love Island 2023
Job in Love Island 2023


Amandine (21 jaar)

Job is echter niet de enige oude bekende, want ook Amandine is terug. Zij wist vorig jaar de harten van zowel Nederland als Vlaanderen te veroveren door eerlijk te vertellen dat ze nog maagd is. Die tijden liggen echter alweer achter haar, want aan haar avontuur hield ze een relatie met Jules over. Dat sprookje kwam echter vier maanden geleden tot een abrupt einde. Daarom gaat ze nu weer op zoek naar de liefde. 

Deze 21-jarige foto- en videografe hoopt vooral een spontane en aardige man te vinden. "Ik ben minder gericht op uiterlijk dan op innerlijk, want ik wil er natuurlijk mee oud worden, iemand met je samen kan denken, iemand die rekening met je houdt en respect heeft", zo legt ze uit. 

Amandine in Love Island 2023
Amandine in Love Island 2023


Kevin (21 jaar)

De makers van Love Island 2023 zitten vol verrassingen, zo blijkt maar weer. Naast de terugkeer van twee oude bekende is namelijk ook de 21-jarige Kevin in de villa gearriveerd, de broer van Jonna. Deze basketbaltrainer komt natuurlijk niet alleen om zijn broer bij te staan bij zijn romantische avontuur, maar ook om zelf op zoek te gaan naar de liefde.

Wat hij te bieden heeft? Volgens eigen zeggen een hoop. "Ik ben nu al twee jaar single. Ik ben wel romantisch, denk ik, maar ik ga dat niet meteen al laten zien zodat het ook niet snel te gewoon wordt en ze niet elke dag bloemen gaat verwachten."

Kevin in Love Island 2023
Kevin in Love Island 2023


Zoë (23 jaar)

Vers uit Curaçao is de 23-jarige Zoë aangespoeld op Love Island. In het dagelijkse leven doet ze een opleiding tot piloot. “Ik krijg met name tijdens het uitgaan veel aandacht van mannen, maar dat zijn meestal vooral van die afgezaagde praatjes en dan denk ik al gauw: nee”, vertelt ze alvast. “Ik ben best snel verliefd, maar ik denk wel dat dit mijn valkuil is.” 

Zoë in Love Island 2023
Zoë in Love Island 2023

Daphné (23 jaar)

Ontmoet ook Casa Amor-bombshell Daphné, een 23-jarige dame uit Sint-Truiden. Ze is lief, intelligent en zorgzaam, vastberaden om haar doelen te bereiken. Terwijl ze overdag orthopedagogie studeert en in het vastgoedkantoor van haar vader werkt, omarmt ze daarnaast ook haar grootste passie: haar twee geliefde paarden. In 2022 werd deze beauty queen gekroond tot Miss Exclusive, waardoor ze België vertegenwoordigde op de Miss Earth-verkiezing.

Daphné verlangt naar een lange, romantische, en intelligente partner met grote ambities. Als Miss trekt ze soms de verkeerde types aan, degenen met Rolex-horloges die met geld smijten, en die zet ze vriendelijk aan de kant. Haar langste relatie duurde slechts drie maanden.

Daphné in Love Island 2023
Daphné in Love Island 2023


Lot (22 jaar)

Deze 22-jarige Casa Amor-bombshell Lot komt uit Zwolle en heeft volgens eigen zeggen haar leven goed op de rit. Ze is kledingverkoopster en runt haar eigen nagel- en wenkbrauwsalon. Lot is een klassieke girlie-girl, ze hecht veel waarde aan haar uiterlijk en zorgt ervoor dat haar haar en nagels altijd tiptop zijn. Ze knapt af op mannen zonder doelen en hoeft niet al te veel romantiek, deuren openhouden is niet nodig.

Lot ontmoet mannen momenteel voornamelijk via Instagram of tijdens het uitgaan, maar tot nu toe zijn het vooral sugardaddy-types. Na een half jaar single te zijn, is ze daarom op zoek naar een knappe, getinte man met donker haar.

Lot in Love Island 2023
Lot in Love Island 2023


Nathalia (20 jaar)

De energieke 20-jarige Casa Amor-bombshell Nathalia uit Hilversum heeft een nogal ongebruikelijke baan als uitvaartverzorger. Ze is een open boek, altijd eerlijk en recht voor zijn raap. Hoewel sommigen haar als arrogant kunnen zien, verzekeren haar vrienden dat haar innerlijk haar ware aard onthult.

Deze flirtkoningin weet dan ook precies wat ze wil: een zelfverzekerde man die weet dat hij knap is. "Als iemand dan ook nog een goeie blik heeft en ook het innerlijk klopt, smelt ik van mijn stoel af." 

Nathalia in Love Island 2023
Nathalia in Love Island 2023


Thirza (22 jaar)

Thirza, een 22-jarige dame uit Bennebroek, is een mix van Indonesisch, Antilliaans en Nederlands erfgoed. Ze bruist van energie, is avontuurlijk en een eigenwijze kletskous. Maar wees gewaarschuwd, want ze is ook territoriaal en kan soms wat pittig uit de hoek komen. Ze studeert momenteel Fashion and Branding aan AMFI Amsterdam en is in haar vrije tijd dol op vintage shoppen, koken en naaien met de naaimachine. Haar ideale partner heeft een exotisch tintje, een stralende lach, stevig karakter en humor. En er is haast bij om hem te vinden, want ze wil vóór haar 27e moeder worden!

Thirza uit Love Island 2023
Thirza uit Love Island 2023


Fee (21 jaar)

De dames worden vergezeld door de Limburgse Fee. Deze 21-jarige content creator en model is spontaan, open, lief, perfectionistisch en soms een beetje klunzig. Voor haar is respect en betrouwbaarheid essentieel in een man, zo heeft ze wel geleerd door haar vorige relatie. Ze waardeert ook romantische gebaren, zoals verrassingscadeautjes of ontbijt op bed.

Fee, met haar eigen 1.80m, zoekt een partner die haar hart kan veroveren. Na een jaar single zijn, is ze helemaal klaar om zich open te stellen voor de mogelijk liefde van haar leven op Love Island.

Fee in Love Island 2023
Fee in Love Island 2023


Darnnhel (28 jaar)

Maak kennis met man nummer 1: Darnnhel, een 28-jarige creatieveling uit Willebroek. Voor zijn deelname aan Love Island laat hij zijn comfort-zone even achterwege: normaal staat hij namelijk vooral achter de camera bij evenementen en sportwedstrijden. Om zijn ware liefde te vinden, moet hij nu toch echt op de voorgrond gaan staan. Hij beschrijft zichzelf als raar, uniek, naïef en impulsief, op zoek naar een even unieke vrouw. Ze moet Pokémon niet haten, want hij speelt het competitief en zelfs op hoog niveau.

Darnnhel is bereid te vechten voor liefde en geeft niet snel op. Love Island is voor hem een grote eer, waar hij hoopt zijn soulmate te vinden.

Darnnhel uit Love Island 2023
Darnnhel uit Love Island 2023


Jort (24 jaar)

Naast Darnnhel en Junar maakte ook de 24-jarige Jort zijn debuut tijdens Casa Amor. Zijn strakke kaaklijn en weelderige haardos leiden in het verleden al tot grote modellenklussen, maar hij wil nu ook tijd voor liefde maken. Zijn toekomstige vriendin moet sportief zijn, want "Ze moet wel een bal kunnen vangen." Vindt deze globetrotter liefde op Love Island?

Jort in Love Island 2023
Jort in Love Island 2023


Perhan (24 jaar)

Voor Perhan, de competitieve student businesseconomie uit Tienen, is liefde een serieuze zaak. Hij ruilt zijn thuisstad in voor Tenerife om een speciale dame te vinden. Of beter gezegd: 'een knap poppetje met een mooi gezicht'. Afkomst en maten maken hem niets uit. Perhan is nu gewoon op zoek naar iets serieus en gaat rustig op zijn gevoel af.

Perhan in Love Island 2023

Tim (25 jaar)

Het deelnemersveld wordt afgesloten door Tim, een 25-jarige personal trainer die net als Nathalie uit Hilversum komt. Hij is een zelfverzekerde sfeermaker met een talent voor twerken. Hij zoekt een schattige vrouw met humor die hem niet overschreeuwt. Tim deelt alles met zijn moeder en komt naar Love Island om opnieuw vertrouwen in liefde te vinden, ondanks eerdere teleurstellingen.

Tim in Love Island 2023
Tim in Love Island 2023

Love Island is te zien bij Videoland.

Meer over