Voorstelrondje!

Dit zijn de deelnemers van Married at First Sight - Match or Mistake

8 augustus 2022 15:02 | reality | Door Janine van Rooden

© RTL/Nander de Wijk

Binnenkort gaat het populaire realityprogramma Married at First Sight weer van start. Dit keer met een nieuwe - extra - variant die alleen op Videoland te zien is, maar dat mag de pret niet drukken! Zojuist zijn de kandidaten die mee gaan doen aan dit spannende trouwexperiment bekendgemaakt. 

En wij stellen de deelnemers natuurlijk graag aan je voor!

Anita

De avontuurlijke Anita komt uit Assen en staat positief in het leven. De 28-jarige is op zoek naar een man met humor bij wie ze de liefde kan vinden, maar met wie ze ook een vriendschap op kan bouwen. Omdat ze zelf altijd het zonnetje in huis is, houdt ze niet van mannen die veel klagen.

Anita - 28 jaar
Anita - 28 jaar

Deveny

De temperamentvolle Deveny van 26 jaar houdt van shoppen en uit eten gaan. Ze vindt het daarnaast erg leuk om mooie reizen te maken. Deveny is op zoek naar een toekomstgerichte partner die klaar is om een leven samen op te bouwen.

Deveny - 26 jaar
Deveny - 26 jaar

Evelien

De 32-jarige Evelien woont in Heemskerk en is enthousiast ingesteld; ze wil in haar leven graag overal het beste van maken. Evelien zoekt een man met wie ze lol kan maken en tegelijkertijd ook een diepgaande relatie kan opbouwen.

Evelien - 32 jaar
Evelien - 32 jaar

Kendall

De zelfstandige Kendall kan soms een echte huismus zijn, maar geniet daarentegen ook van een gezellige borrel met vriendinnen. De 32-jarige is op zoek naar een lieve, warme man met wie ze een relatie kan opbouwen op basis van respect en vertrouwen.

Kendall - 32 jaar
Kendall - 32 jaar

Laury

Laury van 30 jaar is erg zorgzaam en let als yoga- en ademdocent goed op haar voeding en beweging. Ze komt tot rust in de natuur en door haar innerlijke rust heeft ze nooit ruzie met iemand. Laury zoekt een lieve man met een duidelijk doel in het leven; iemand die sterk in zijn schoenen staat.

Laury - 30 jaar
Laury - 30 jaar

Roxy

De creatieve Roxy is 29 jaar oud en houdt van lol maken met haar vriendinnen. Ze gaat graag op pad voor een hapje en een drankje. Roxy is op zoek naar een man die haar perfect aanvult en een steuntje in de rug geeft als dat nodig is. 

Roxy - 29 jaar
Roxy - 29 jaar

Yvette

De uitgesproken Yvette van 41 heeft een succesvol eigen bedrijf en houdt van aanpakken. Ze zoekt graag de gezelligheid op, maar kan zich ook terugtrekken als ze rust wil. Yvette zoekt een vrolijke partner, die blij in het leven staat en net zo ambitieus is.

Yvette - 41 jaar
Yvette - 41 jaar

Alwin

De sportieve Alwin haalt graag alles uit het leven en wordt ook wel omschreven als een actieve man. De 30-jarige uit Amersfoort is op zoek naar een ambitieuze vrouw die het leuk vindt om te sporten en daarnaast geen blad voor de mond neemt.

Alwin - 30 jaar
Alwin - 30 jaar

Brian

Brian van 32 jaar uit Amsterdam heeft zijn familie te allen tijde op de eerste plek staan. Eerlijkheid en vertrouwen zijn de belangrijkste punten die hij graag terugziet in zijn toekomstige vrouw.

Brian - 32 jaar
Brian - 32 jaar

Feyyaz

De sportieve Feyyaz van 33 uit Veghel gaat zes keer per week naar de sportschool en vindt het leuk om op pad te gaan met vrienden of met zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat.

Feyyaz - 33 jaar
Feyyaz - 33 jaar

Jesse

De 26-jarige Jesse houdt wel van een feestje en gaat graag naar de sportschool. Hij houdt van uitdagingen in het leven en gaat ook graag op deze manier de zoektocht naar de ware liefde aan. Jesse is vooral op zoek naar een vrouw met een vlotte babbel.

Jesse - 26 jaar
Jesse - 26 jaar

Mark

Mark is een ondernemende man die zijn familie erg belangrijk vindt. Hij gaat ook graag op stap of naar het terras met zijn vrienden. De 46-jarige uit Arcen is klaar voor een serieuze relatie en hoopt in deze editie van MAFS de liefde van zijn leven te vinden.

Mark - 46 jaar
Mark - 46 jaar

Rizwan

Rizwan is een echte aanpakker en de 28-jarige gaat daarom geen enkele uitdaging uit de weg. Hij is op zoek naar een relatie waarbij vertrouwen, eerlijkheid en goede communicatie de belangrijkste punten zijn.

Rizwan - 28 jaar
Rizwan - 28 jaar

Toychyro

De sportieve Toychyro van 31 jaar krijgt veel energie van fitness, American football en basketbal. Hij kan heel goed alleen zijn, maar vindt het leven leuker met iemand aan zijn zijde. Hij zoekt een intelligente, ambitieuze en sportieve vrouw. 

Toychyro
Toychyro - 31 jaar

Married at First Sight - Match or Mistake is vanaf 22 augustus 2022 iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland

Meer over