Op vrijdag

Peter Gillis kondigt nieuw seizoen van Massa Is Kassa aan

26 januari 2024 09:22 | reality | Door Judith Regeling

© Talpa
Talpa buigt nog altijd niet voor de aanhoudende beschuldigingen aan het adres van Peter Gillis. Familie Gillis: Massa Is Kassa keert ook dit jaar gewoon terug op de beeldbuis.

Dat bevestigt de realityster zelf op Instagram.

Familie Gillis: Massa Is Kassa

Voor de fans van Familie Gillis: Massa Is Kassa zal het wel even schakelen worden. Het programma verhuist namelijk van de vaste maandag- of dinsdagavond naar de vrijdagavond. "Seizoen 12 van Familie Gillis: Massa Is Kassa gaat van start op vrijdag 5 april vanaf 20:30 uur op SBS6. Met dit keer zelfs 10 uitzendingen", zo bevestigt de realityster nu zelf op zijn Instagram. "Het worden weer spectaculaire uitzendingen met veel Brabantse humor." 

Peter Gillis

Heel verrassend is deze aankondiging overigens niet. Talpa heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze Peter en zijn gezin graag op de beeldbuis willen houden. Pas als hij een veroordeling aan zijn broek heeft, zullen ze de serie vroegtijdig afbreken of in de koelkast zetten.

Op dit moment is dat nog niet het geval. Peter wordt nu nog enkel beschuldigd van mishandeling door zijn ex-vrouw Nicol Kremers en van belastingfraude door het FIOD. Wanneer die rechtszaken zullen plaatsvinden, is vooralsnog niet bekend.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is vanaf vrijdag 5 april weer wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over