Tijd voor een reünie

Plottwist: Ook deze Love Island-kandidaten keren terug in Casa Amor All Stars

27 juli 2022 21:11 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland still
Niet alleen Mert en Raphaëlla krijgen een nieuwe kans op de liefde. In de laatste uitzending van Love Island blijkt namelijk dat er nog acht bekende gezichten deelnemen. Benieuwd wie? Wij stellen ze hieronder aan je voor.

Zullen ze nu wel weten te scoren in de liefde?

Lees ook: Alles over Love Island 2022 

Noah (25)

In de allereerste editie van Love Island ging de toen 22-jarige Noah het liefdesavontuur aan. Hij zocht namelijk naar de liefde van zijn leven, maar na een aantal herkoppelingen moest hij toch erkennen dat hij die niet zou vinden op het eiland. Hij is nu 25 jaar, nog altijd single máár absoluut weer ready to mingle. "Ik heb alles redelijk op een rijtje, dus er is ruimte voor een leuke meid."

Noah uit Love Island 2022
Noah uit Love Island 2022


Martin (25)

Noah komt direct met een oude bekende van hem de villa in, want ook Martin uit het eerste seizoen is terug. Hij vond in zijn reeks de liefde bij de vurige Sebastiana, maar die liefde bleek eenmaal terug in Nederland van korte duur. De 25-jarige realityster hoopt daarom nu wel de dame te vinden met wie hij de rest van zijn leven kan delen. "Dit is mijn tweede kans om in Love Island iemand te ontmoeten en ik denk dat dit wel de perfecte setting is voor mij." We gaan het zien!

Martin uit Love Island 2022
Martin uit Love Island 2022


Cas (24)

Het eerste seizoen is alweer even geleden en dus is er ondertussen veel gebeurd, want ook Cas is terug. Hij kwam in de eerste reeks als bombshell de villa binnenlopen, maar helaas voor hem trapte niemand toen in zijn salespraatjes. Inmiddels is hij 24 jaar en klaar voor een comeback in de liefde. "Het voelt heel erg goed om terug te zijn en ik sta ook wel echt open voor de liefde. Thuis is alles goed op een rijtje, dus daar past een leuke dame bij."

Cas uit Love Island 2022
Cas uit Love Island 2022


Mac (29)

Mac uit het tweede seizoen is ook van de partij. Hij vond in zijn reeks de liefde bij Cheyenne, waar hij zelfs kort na zijn deelname mee ging samenwonen, maar helaas voor hem. Van 'lang en gelukkig' was geen sprake. Ook hij komt namelijk weer naar het eiland om opnieuw de liefde te vinden en hij weet daarvoor precies wat hij wil. "Ik heb altijd wel twee looks die mijn aandacht trekken: blond óf lichtgetint met krullen. Dat vind ik mooi."

Mac uit Love Island 2022
Mac uit Love Island 2022


Lisa

Voor de mannen in Casa Amor is er gelukkig ook genoeg vertier. Zij worden namelijk onder meer vergezeld door Lisa Moerman, die aan het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse editie deelnam. Toen vond ze helaas niet de liefde, maar ze heeft er alle vertrouwen in dat dat dit jaar wel gaat lukken. "Ik wil die vlinders echt voelen, dus ik zou heel graag weer verliefd worden." En op wie ze haar oog heeft laten vallen? "Marvin!" 

Lisa uit Love Island 2022
Lisa uit Love Island 2022

Josephine-Charlotte (22)

Ook de 22-jarige Josephine Charlotte uit het tweede seizoen krijgt een nieuwe kans. Haar Love Island-avontuur was vorige keer  bijna net zo rap gedaan als die van Kimbery dit jaar. Maar aan haar ligt dat niet. "Ik denk niet dat ik de sukkel in de liefde ben. Ik denk dat de mannen mij niet aankunnen", zo stelt ze alvast. "Die zien me vaak als een seksspeeltje en ik heb zoiets van: die kan je kopen in een winkel of huren, maar niet met mij. Ik heb zin in iets oprechts en leuks." 

Josephine Charlotte uit Love Island 2022
Josephine Charlotte uit Love Island 2022


Lio

Voor de volgende dame is Casa Amor bekend terrein. Lio viel namelijk in het tweede seizoen de mannenvilla binnen en probeerde haar pijlen te richten op Mert. Helaas zonder succes. Maar ze heeft er alle vertrouwen in dat het dit jaar anders gaat zijn. "Het meest memorabele moment van Casa Amor vond ik dat alles in één of twee dagen compleet kan veranderen", zo maakt ze alvast duidelijk. Alle vrouwen mogen dus wel op hun mannen letten. 

Lio uit Love Island 2022
Lio uit Love Island 2022


Imen (27)

Tot slot kan ook Imen niet ontbreken. In haar seizoen bleek haar 'koppelpartner' Remco al een vriendinnetje thuis te hebben en dus kwam ze aan het einde alsnog met lege handen te staan. Dat gaat haar dit jaar niet overkomen, want ze weet precies wat ze wil. "Ik vind het echt belangrijk dat een man goed is voor iedereen om hem heen en vooral iemand die goed is met kinderen. Ik ben al 27, dus ik wil intussen wel mama worden."

Imen uit Love Island 2022
Imen uit Love Island 2022

Of het deze dames en heren lukt om het hart van een van de huidige Islanders te veroveren, blijft nog een verrassing. Love Island is iedere maandag t/m zaterdag om 20:00 uur te zien op Videoland.

Meer over